Van itt olyan fiú/lány akinek 18-22 évesen nincs se instája, se facebookja?
Figyelt kérdés
Csak mondjuk viber, messenger, gmail esetleg whatsapp.
Nagyon érdekel, hogy létezik-e egyáltalán még ilyen ember.
2023. nov. 3. 19:03
11/27 anonim válasza:
barátnőmnek csak whatsappja van, de mindjárt kiöregszik a kategóriádból, 23 lesz februárban.
12/27 anonim válasza:
"Ez engem is érdekel, mert megkérdezném, hogyan lehet Messengert használni Facebook-fiók nélkül."
Sehogy.
13/27 anonim válasza:
#12 évek óta lehet messengert használni facebook fiók nélkül is.
14/27 anonim válasza:
Évek óta nem lehet Messenger fiókot regisztrálni Facebook fiók nélkül.
15/27 anonim válasza:
Van 1-2 ilyen, főként pszichopata, illetve értelmileg sérült emberek, na meg az idősek. Ez nem degradálás, vagy beszólás, hanem így van.
16/27 anonim válasza:
köszönjük 15-ös most pedig mehetsz vissza tiktokra tátogni valami szar autotuneos "zenére"
17/27 anonim válasza:
#16 Juj de gyorsan magára vette valaki, ez annyira aranyos. :D Sajnos nincsen tiktokom, de letöltöm neked, és tátogok. :S Amúgy egyébként a tiktok mióta létezik? 3 éve talán, max?! A facebook? 19 éve! Nem mindegy.
18/27 anonim válasza:
#18 De édesem, most mitől vagy ilyen? Csak mert egyszerű vagy mint a sáros föld, vagy más miatt vagy frusztrált? És ha megkérdeznéd, nem, nem tudom, hogy lány vagy-e vagy fiú, azért becézlek, mert nagyjából egy emlősállat szintjén van az érvelési, illetve vitaképességed, és az emlősállatokat szeretem, mert cukik, ők is ilyen formában szoktak kb idegesek lenni. De ha rosszul gondolom, akkor kifejtheted nekem, hogy miért támadtál rám, mikor tettem egy egyszerű, de tényszerű, ugyanakkor nem sértő megállapítást. Te rögtön írtál nekem, valószínűleg magadra vetted. Melyik vagy, pszichopata, értelmileg akadályozott, vagy nyugdíjas?
20/27 anonim válasza:
#20 Emlősállatot írtam, az ember viszont nem állat, de te maximum egy olyan 16, vagy 17 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!