Az az ember még nem született meg, akit befogadnék.
2023. okt. 29. 17:04
12/19 anonim válasza:
Ha hónapokban kell számolni vele, egyértelmű a nem, de ezt a saját rokonaimra is értve van.
2023. okt. 29. 17:50
13/19 anonim válasza:
Nem. Mikor nem volt hova mennem, mert betörtek a házamba, és aki betört cigány család megfenyegetett engem, hogy ha haza megyek megölnek, akkor nekem sem segített senki rokon. Idegen ember segített, míg el nem adtam a házat, és rendőrökkel el nem hoztam a maradék cuccaimat.
A rendőrök szartak az ügyre egyébként, megtettem a feljelentést meg jeleztem, hogy nem tudok haza menni, erre annyit mondtak hogy akkor adjam el a házat. Akik betörtek meg megfenyegettek mai napig szabadlábon vannak, és még bírságot sem kaptak. Sőt a rendőrségre sem lettek behívva egyszer sem.
2023. okt. 29. 18:11
14/19 anonim válasza:
Par nap nalam a hatar.
2023. okt. 29. 20:50
15/19 anonim válasza:
#13 mondjuk ez is azt mutatja, hogy mennyire fontos lehet befogadni valakit, ha olyan a helyzet, mert tök nagy kárt okoz, ha nem. Lelkileg is.
2023. okt. 29. 21:44
16/19 anonim válasza:
Nem.
2023. okt. 30. 09:56
17/19 anonim válasza:
Nem. 30 négyzetméteren ketten se egyszerűen férünk el.
Ha olyan a rokon és olyan okból akarna máshol lakni, segítenék anyagilag a szállását finanszírozni, de az otthonunkban nem tudunk hova rakni +1 embert.
2023. okt. 30. 11:04
18/19 anonim válasza:
15, hát igen, de sajnos nekem se segített a kutya sem szinte. Aki segített nekem azt szívesen befogadnám bármikor. Például most van egy ismerősöm, hamarosan árverezni fogják a házát, és neki is mondtam, hogy ha úgy van akkor jöhet hozzám. Ő már akkor írt nekem, hogy mehetek hozzá, mikor már volt hova mennem, de segített néhány alapvető tárggyal, mikor semmim nem volt a betörés után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!