Instagramon egy csaj sosem fogadja el a kérelmem, pedig szerintem minden hónapban többször bekövetem. Akkor miért nem tilt le hogy vagy kérdezi meg hogy mi a faszt akarok vagy ki vagyok, mire jó hogy minden héten elutasítja? Nem unja még?
Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 10:44
31/35 anonim válasza:
Tudja a franc h miért nem tilt le..Biztos nem akar letiltani egy vadidegent ok nélkül.Nem akar visszaigazolni, nem akar ismerkedni.Mit vársz? hogy hívja rád a rendőrséget?
32/35 anonim válasza:
Vicces, h te keresel logikat...😂
Pedig, muci, egyszer emberedre akadsz, azt majd atrendezi a kis fogsorodat😁🙏
33/35 anonim válasza:
Mert észre se vette eddig, hogy létezel. Naponta kb. 20 embert kell elutasítania, ha néz is ki valahogy, gondolom, fel se tűnik neki, hogy egy közülük ugyanaz a szerencsétlen minden héten.
34/35 anonim válasza:
Nem körülötted forog a világ.
Ha beköveted, de szimplán nem akarja, hogy kövesd, akkor kinyomja. Ez így működik. Letiltani azt szokás, aki nem bír viselkedni. Ha arra vágysz, hogy letiltson, akkor írj neki valami nyomorékságot, akkor valszeg le fog tiltani.
Ha meg arra vágysz, hogy ő írjon rád, akkor meglehetősen rossz taktikával próbálkozol, nem kizárt, hogy fel se tűnik neki, hogy folyton nyomogatod a követést, vagy ha fel is tűnik, csak kinevet. Az ember nem szokott arra ráírni, aki minden értelmet nélkülözve csak nyomogat egy gombot, mint süket a csengőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!