Miért szoktatok más embereket utálni?
Figyelt kérdés
Mivel validáljátok magatoknak, hogy tök jogosan utáltok adott személyeket?
Milyen indok(ok)kal?
2023. okt. 28. 20:22
1/5 anonim válasza:
Én 2 emberre mondom, hogy igenis utálom.
1: hazugságokat terjesztett rólam neten egy csoportban és el is mondta, hogy bárkin átgázolna, hogy elérje azt, amit akar. Mindenki neki hitt. (Az emberek között volt, akit ismertem, volt, akit nem.
2: osztálytársam két évig azt hallgattam tőle, hogy hogyan kellene meghalnom. Az egész osztályt ellenem fordította.
2/5 anonim válasza:
Senkit sem utálok, nem gyűlölködőm, mert egy nagyon negatív érzés és nem akarom magam ezzel rombolni. Én inkább azt szoktam utálni, hogyha közöm van olyan emberhez akit nem bírok elviselni vagy nagyon kártékonynak gondolom. De nem magát az embert, hanem a helyzetet. Ha ki tudom zárni az életemből, akkor felőlem vígan élhet és történhetnek vele jó dolgok is, csak nekem ne legyen hozzá közöm.
3/5 Justinianus válasza:
A validálókat, red flagozókat, easyzőket.
Főleg ha még nem is helyesen használja az idegen szót.
Mert a "mivel igazolom magamnak, hogy jogos" az qvára nem validálás.
4/5 A kérdező kommentje:
3 :O
2023. okt. 28. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!