Az imént voltam az Ofotértben, ahol a hölgy azt mondta nekem, hogy a mai napon nincs náluk látásvizsgálat. Azért hazudta, mert cigány vagyok?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 17:28
1/11 anonim válasza:
Nem minden azért történik, mert valaki cigány.
Meg kellett volna kérdezni melyik napon van akkor, és az alól nem tud kibújni, amikor ismét megjelensz. Vagy időpont egyeztetést kérni.
2/11 A kérdező kommentje:
Fél órával a zárás előtt voltam
2023. okt. 26. 17:31
3/11 anonim válasza:
Sok helyen nincs minden nap látásvizsgálat, tehát simán elképzelhető az is.
4/11 anonim válasza:
Érdemes látásvizsgálatra bejelentkezni. Október végéig ingyenes a kijelölt boltokban.De nem úgy, hogy csak beesik az ember.
Aki a látásvizsgálatot végzi, nem biztos, hogy teljes nyitvatartási időben dolgozik.
5/11 anonim válasza:
Ofotért-nél még nem próbáltam, de nálunk az optikában csak előzetes bejelentkezéssel van látásvizsgálat. Lehet, hogy az Ofotért is ilyen.
6/11 anonim válasza:
A látásvizsgálatot szakember végezheti csak el. Lehet az adott üzletben aznap nem volt erre megfelelő képesítésű alkalmazott, vagy korábban véget ért a napja és csak eladó szakképesítésű személy volt az üzletben,aki kiszolgálnák ki tudott volna, viszont látásvizsgálatot nem végezhet.
7/11 anonim válasza:
Nem azért mondta, de Te azért nem érted a helyzetet.
8/11 A kérdező kommentje:
Értem
2023. okt. 27. 15:07
9/11 anonim válasza:
Igen azért, véletlenül sem mert fél órával zárás előtt voltál mikor a vizsgálót beüzemelni legalább 10 perc. De nyilván bármi van az biztos hogy cigánygyűlölet miatt.
10/11 anonim válasza:
Nem. A lakhelyemen (vidéki kisváros) az Ofotért üzletben előzetes időpont egyeztetés után kerülhet sor szemészeti vizsgálatra.A 6. válaszoló nagyon pontosan leírta. Nálunk azt hiszem, heti kétszer van kint a doktornő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!