Mit csináljak, mert egy ismerősöm érzelmileg zsarolni kezdett, mert felismert az egyik holland webkamerás, szex chat oldalon?
Több éve fent vagyok két holland fizetős webkamerás szex chat oldalon, persze titokban.
Ezt az oldalt leginkább hollandok látogatják, de portugál, spanyol, fin, norvég is megakad. Egy ismerősöm nem tudom hogyan talált oda, mert nagyon rejtett oldal a tengernyi szex oldal között.
Ingyen lehet oda regisztrálni és jó pár félmeztelen akt képeim nyilvánosak, de a szexvideók megtekintése az már fizetős, meg persze az élő webkamerás szexchat, amire előre kell ajánlatot tennie nekem, közös megegyezés alapján.
Érzelmileg zsarolni kezdett, hogy elmondja az itthoniaknak, kiírja a Facebook képeim alá meeg az instámra.
Elfogott a pánik pár napja, mert eddig nagyon jól tudtam titkolni ezt és környezetem csak rendes lánynak ismernek, ráadásul anyum nővér egy endokrinológus orvos mellett, apum a városházán dolgozik és az egyházi gyülekezetben is benne van mint tag.
Ha kitudódik, azt hiszem meg fognak ölni és kitagadnak. Anyám meg fog zavarodni teljesen...
Én külön élek a szüleimtől és az egyik rokonom családi cégében dolgozom az irodában.
Korábban annak idején voltam kint Németországban és úgy Hollandiába. Akkor jött az ötlet az egyik barátnőmtől.
Gondoltam hogy adok neki ezer eurót és felejtsen el engem, de nem tudom ha ez jó ötlet lenne és lehet nem fog leállni.
Nem tudom mit tegyek...
Nem kérek privát üziket és nem reagálok rá!
Ne fizess neki egy petákot se, mert csak a pénzed lesz kevesebb, és úgyis köpni fog az ürge.
Jól írják előttem, itt arra kapod a bért, hogy ezt mind bevállalod, tehát nagyjából a nullát közelítette mindig is annak az esélye, hogy titokban tudod tartani mindezt.
Ha aggódsz a szüleid miatt, akkor szépen, finoman adagolva mondd el nekik te, hogy mi a helyzet. Jobb lesz így neked is, nekik is, mintha egy harmadik féltől tudnák meg.
Tilos fizetni. Alap elv a zsarolásnál hogy foleg a jutalmazást kell elkerulni elsőre.
A támadók mindenre szamitanak csak visszatámadásra nem!
Ne lássa hogy besz.rtál hanem fenyegesd zsarolás miatt!
"Ha fizetnék neki, talán egy ideig tudnám késleltetni a lebukásomat"
. Ennek aztán rohadt sok értelme lenne...
A szüleim tuti hogy kitagadnak, örökre vége a bizalomnak meg mindennnek. Anyum pszichológushoz fog szaladni, apum meg őrjöngeni fog.
A cégből is kidobnak.
Istenem, hogy fogom én ezt átélni.... csak úgy tudom ha elmegyek itthonról, de egy életen keresztül a hátamra lesz írva. Itthon mindenki fogja tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!