Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek mondanátok el, ha...

Kinek mondanátok el, ha nyernétek a lottón?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva, mivel nincs jó kapcsolatom a felmenőkkel, pletykásak is, én senkinek. Nem is adnék egy fillért sem. Azt mondanám, hogy összejöttem valakivel, és lassan teljesen leépíteném őket.

2023. okt. 23. 13:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
AMúgy itt lehetett olvasni, hogy van aki gazdag lett, a családtagjai mindig kéregették a pénzt, ha meg nem adja oda, akkor pletykálni fogja, hogy milyen rosszszívű. stb. Rossz szemmel fognak nézni.
2023. okt. 23. 18:10
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ég világon nem tartozna senkire. Akik egész életemben átnéztek rajtam, inkább tegyék ezt akkor is, amikor nekem is jut egy kis jó. Sok az undorító, köpönyegforgató ember, akik lehet, hogy évekig utáltak, lekezeltek, még zaklattak is, de amint látványosan megugrik az életszínvonalad vagy sikeres leszel, máris dörgölőznének érdekbarátságért, mint a piócák.

Na, az ilyen emberek társaságából nem kérnék. Inkább kapják be!

2023. okt. 23. 20:06
 13/28 Senior Séf ***** válasza:
41%
Megsúgom nektek, gyerekek, hogy nem tudnátok titokban tartani. Az ember úgy van bedrótozva, hogy ha nagy öröm éri, azt egyszerűen meg KELL osztania. (Ha másért nem, akkor azért, hogy valaki megpukkadjon az irigységtől.)
2023. okt. 25. 07:58
 14/28 anonim ***** válasza:

😊🤣😂

2023. okt. 25. 13:23
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

Senkinek, még a családomnak se. És egy darabig még egy pólót sem vennék magamnak, nehogy valaki gyanút fogjon.

Bár nem fenyeget a veszély, mert nem lottózom, de azért a lottónyereményt fejben elköltöttem, mint szerintem mindenki legalább egyszer.

2023. okt. 26. 18:08
 16/28 A kérdező kommentje:
Én még a munkahelyen sem mondanék fel. Jelenleg határozott idejűn vagyok jövő augusztusig, azt még kipergetném, aztán Üdv nyugdíj 40-en innen.😁
2023. okt. 26. 19:22
 17/28 anonim ***** válasza:

Ahogy Litkai Gergely mondta:

Nem adnék senkinek de már tudom, kiknek mondanám el.🤣

2023. okt. 29. 06:37
 18/28 anonim ***** válasza:
Én csak azoknak, akikben 100%-ban megbízok. Nálam ez a szűk családi kör(testvér és szülők) meg a legjobb barátom.
2023. nov. 14. 09:14
 19/28 anonim ***** válasza:

Ha belegondolok, ha akár a lottón, akár máshogy felfoghatatlan mennyiségű pénzhez jutnék, akkor szeretnék költeni a belőle. A munkahelyemen nem mondanék fel, mert szeretem, de pl. átmennék nyolc órásból hat órásba. Vennék lakást magamnak, a testvéreimnek, illetve a szüleimnek egy kertes házat Budapest valamelyik kertvárosi részében, mondjuk a XVII., vagy a XXIII. kerületben (ide akarnak költözni, hogy közelebb legyenek a gyerekeikhez, meg jobb munkalehetőségük legyen, de van egy hatalmas kutyájuk, akiről nem mondanának le, de így senki nem akar nekik házat kiadni. Illetve ami hitele van családtagoknak, barátoknak, azt visszafizetném.

Viszont azt is tudom, hogy tudják, hogy annyira nem keresek fényesen, felmerülne a kérdés, hogy honnan van a pénz. És nem tudnak titkot tartani. Azt meg már csak biztonsági okokból sem kürtölném szét, ha hirtelen meggazdagodtam.

2023. nov. 14. 10:19
 20/28 anonim ***** válasza:

Költeném , csinálnám ,mondanám ,vennék ? Ugyan miből ez mind csak

feltételes mód , illúzió , álom ,és az is marad! Esélytelen.

2023. nov. 28. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!