40 évesen megkérdik elmúltam-e 18 éves. Hogy lehetne ez ellen tenni?
Az áruházakban megszokták kérdezni, ha alkoholt vettem. 35 évesen sokszor, de még most 40 évesen is. Ez nagyon idegesítő. Már megmondtam kétszer egy pénztárosnak, hogy elmúltam. De egy harmadik alkalommal is újra megkérdezte. Bárhol járok áruházakban ezt a kérdést kapom.
180 cm magas vagyok, 80 kg. Nem vagyok fogyatékos sem.
En is mar 30+-os voltam, mikor szemelyit kertek a cigihez... azon mar csak rohogni tudtam.
Mara feluton vagyok, 40 es 50 kozt, de 30-asnak neznek. No vagyok, igy hizelgo😏🤪
Srácok, ti most egy bolti protokollról hiszitek azt hogy a személyetek ellen irányuló... valami?
Értjük, hogy megmondtad kétszer is az eladónak, hogy elmúltál 18, de de te meg értsd meg, hgoy minden alkalommal ha bárki alkoholt vásárol, meg kell néznie, hogy az illető elmúlt e 18. Pont leszarja, hogy ki a másik ember, hogy néz ki, stb, ez a dolga és kész. Nem fogja fejbentartani azt a többszáz vevőt aki naponta átmegy a keze alatt.
Szóval az, hogy minden áruházban megkérdezik tőled az csak azt jelenti, hogy mindenhol piát veszel. Majd ha nem veszel ennyi piát, nem fogják ilyen gyakran megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!