Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 40 évesen megkérdik elmúltam-e...

40 évesen megkérdik elmúltam-e 18 éves. Hogy lehetne ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Az áruházakban megszokták kérdezni, ha alkoholt vettem. 35 évesen sokszor, de még most 40 évesen is. Ez nagyon idegesítő. Már megmondtam kétszer egy pénztárosnak, hogy elmúltam. De egy harmadik alkalommal is újra megkérdezte. Bárhol járok áruházakban ezt a kérdést kapom.

180 cm magas vagyok, 80 kg. Nem vagyok fogyatékos sem.

2023. okt. 23. 11:21
1 2
 11/16 anonim válasza:
11%
Én tegnap írtam az egyik áruház központjának, mert minden előzmény nélkül, megsértették a jogaimat. Egyszerű vásárlással, maszkban vásároltam a napokban a cégünknél, majd folyamatos jelentést kapok arról, meg másoknak is informálnak, hogy én áldozatként kell, hogy szerepeljek, mert a legközelebbi, emellett a leggyorsabb bevásárlási formát választottam ahhoz, hogy a légúti fertőzésem ellenére, ne hallják éhen, pedig már 32 vagyok. Alkoholt nem szoktam fogyasztani, de ha így cselekednék rendszerint, akkor sem érdemelnék ellenőrzést, megvetést.
2023. okt. 23. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
#11: Elképesztő mennyi őrült ír erre az oldalra.
2023. okt. 23. 12:30
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

En is mar 30+-os voltam, mikor szemelyit kertek a cigihez... azon mar csak rohogni tudtam.

Mara feluton vagyok, 40 es 50 kozt, de 30-asnak neznek. No vagyok, igy hizelgo😏🤪

2023. okt. 23. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Ennek inkább örülni szoktak..Nem úgy mint a fordított esetnek.Amikor a járvány idején még érvényben volt a boltokban a napszak szerinti életkorhoz kötött belépés,akkor tanúja voltam egy esetnek:Egy nőtől elkérték a személyi igazolványát.Mert nem akarták elhinni,hogy nem múlt el még 65 éves.Hát a tortúra közben nem volt természetes a mosolya a "néninek".
2023. okt. 23. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem 14-17 évesnek szoktak nézni. Örülök neki. Mondjuk próbálok is vigyázni magamra, nem vagyok részeges, nem dohányzom, nem végzek megterhelő fizikai munkát/maximum otthon, magamnak/. Tedd te is ezt, örülj.
2023. okt. 23. 14:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Srácok, ti most egy bolti protokollról hiszitek azt hogy a személyetek ellen irányuló... valami?

Értjük, hogy megmondtad kétszer is az eladónak, hogy elmúltál 18, de de te meg értsd meg, hgoy minden alkalommal ha bárki alkoholt vásárol, meg kell néznie, hogy az illető elmúlt e 18. Pont leszarja, hogy ki a másik ember, hogy néz ki, stb, ez a dolga és kész. Nem fogja fejbentartani azt a többszáz vevőt aki naponta átmegy a keze alatt.

Szóval az, hogy minden áruházban megkérdezik tőled az csak azt jelenti, hogy mindenhol piát veszel. Majd ha nem veszel ennyi piát, nem fogják ilyen gyakran megkérdezni.

2023. okt. 23. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!