Igénytelennek számítanak azok a nem tehetős emberek, akik a mai magyarországon gyermekvállalásba fognak?
Figyelt kérdés
Se normális egészségügy, se normális oktatás, se piaci alapon működő gazdaság...
Ilyen országba tudatosan beleszülni egy gyermeket igénytelenség, ha a szülő tudja, hogy sem az ő sem pedig az ország helyzete nem fog pozitív irányba fejlődni a jövőben?
2023. okt. 22. 21:19
11/14 anonim válasza:
Az egészségügy tényleg gáz. A közoktatásban vannak jó iskolák. A lányom TOP10-es gimibe járt és most külföldön tanul.
Nem tartom magam igénytelennek mert gyerekeket vállaltam. Az oktatással kapcsolatos vállalkozásom van. Utálom a jelenlegi politikai rendszert de én megtaláltam a számításomat itthon.
Ha annyira szar itt minden akkor te miért nem mész el máshová?
12/14 anonim válasza:
Valójában igénytelenek, de az ő szintjükön nemigen tudnának több leélt élet szintjén sem felmutatni bármit is, ha nem telepednének rá olyan lehetőségekre, amelyekkel másokat szipolyozva erre esélyt teremthetnek maguknak. Nemigen van más lehetőségük erre, - de ez ettől még igénytelenség marad. Az éppen aktuális kormány pedig boldogan nézi hülyének ezeket az embereket.
13/14 anonim válasza:
7. Én inkább az ilyen kommentekből olvasom ki, mint a tiéd. Egy fejlődésre képes ember, aki elindult egy önismereti úton, az látja, hogy belőletek van több, és ezért nem lesz jobb a jövőben semmi.
14/14 Metionin válasza:
Nem igénytelenség, inkább bizonyos fokú felelőtlenség a semmire gyereket csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!