Hogyan élnél túl egy háborút vagy egy apokalipszist?
Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 00:18
3/30 anonim válasza:
sehogy, fejbelőném magam inkább
4/30 anonim válasza:
Jónagy adag szerencsével. Anélkül meg minden bizonnyal sehogy.
5/30 A kérdező kommentje:
Ennyire nincs tervetek se rá? Csak úgy ülnétek és várnátok a sorsotokat?
2023. okt. 22. 00:35
6/30 anonim válasza:
De miért készülne ilyesmire az ember?
7/30 anonim válasza:
Élelmiszerkészletek raktározása, fegyverkezés, esetleg menekülési terv más országba /ha szabad az út/.
8/30 anonim válasza:
"Ennyire nincs tervetek se rá?"
Mégis mire? Értelemszerűen helyzete válogatná, mire hogy reagálnék. Nyilván nem ugyanazt tenném pl egy háború kitörésekor, mint mondjuk egy halálos járvány elszabadulásakor.
10/30 anonim válasza:
Én azt vitatnám, hogy szerencsés lennék ha túlélném. Egy világháború és egy apokalipszis után is annyira kipusztulna minden, hogy beleőrülnék a tudatba, hogy nagyon sok ember akit szerettem/ismertem már teljesen megsemmisült plusz ennivaló sem akadna ami ne lenne sugárfertőzött.
A túlélés ilyen esetben lassú, kínok közötti halált jelentené szóval ha egyszer atomháború lesz akkor szeretnék minél közelebb lenni a bombához, hogy ne fájjon, ne legyen időm érezni és gondolkodni.
Épp ezért nem is nagyon van tervem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!