Hogyan bírnak emberek kávé nélkül élni?
Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 20:29
11/17 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen: nem szeretem a kávét.
12/17 anonim válasza:
Megiszom akkor ha valaki csinál nekem, de nincs hatással rám.
13/17 anonim válasza:
Úgy, hogy utálom az ízét és a szagát is. Nem esik jól a szaga messziről sem, mikor a munkatársak főzik, és a kávészagú lehelletük is irritál, ha közelről beszélnek hozzám. Néha ittam, de felforgatja a gyomromat is, rossz utóízt okoz. Sosem értettem, mit szeret a fél világ a kávéban.
A teát jobban szeretem, hidegen és melegen is. Ha nagyon fáradt vagyok és több órás szellemi munkát kell végeznem, akkor egy kis üveges hideg kólát kortyolgatok apránként, na az felpörget.
14/17 anonim válasza:
Szerintem is sokkal jobb egy behűtött dobozos coca :))
15/17 anonim válasza:
Könnyen. Szerintem pl krva rossz és mellé nagyon büdös.
17/17 anonim válasza:
Nem érzem hogy bármi hatása lenne. Szeretem amúgy az ízét, ha iszom akkor feketén. De mivel nem ad plusz energiát, azt a 10 percet amit kávézásra fordítanék reggel, inkább átalszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!