Lányok! Mi miatt tiltasz le facebookon egy srácot?
Figyelt kérdés
Nem szolt neked semmi rosszat, latasbol ismered aztan letiltod. De miert? Ja es nem irt rad nem jelolt be.2023. okt. 21. 12:46
1/9 anonim válasza:
Ha nem írtál semmit, nem reagáltál semmit semmilyen posztjára akkor passz... Ha írtál neki, meg nekiálltál "szia ismi / degyönyörűvagy" típusú szöveggel traktálni akkor csak simán ugyanúgy letiltott mint a napi hasonló 15x bepróbálkozót (nem kíváncsi rátok).
2/9 A kérdező kommentje:
Nem. Látásbol ismerjuk egymast, beszeltunk egy keveset szemelyesen, de semmit tobb.
2023. okt. 21. 13:10
3/9 anonim válasza:
Akkor személyesen mondtál neki olyat ami nem klappol neki. Nem akarja, hogy a facen írogass neki, nem tart annyira közeli ismerősnek hogy a facen bármit is láss róla.
4/9 A kérdező kommentje:
#4 nem is tudok mire gondolni.
Ejha. Ez a mai világ.. emlékszek nem volt telefon..vagyis nem okos. Ezer meg egy barát volt. De így megvaltozott a vilag. Ugy irom mintha 100 eves lennek de nem vagyok csak 32, ő pedig 28
2023. okt. 21. 13:16
5/9 anonim válasza:
Nem akar semmit tőled, azért tiltott le, gondolom észrevett, hogy próbálsz ismerkedni.
Ez van, van aki letilt ezért.
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy nem téged tiltott le, csak a facebook beállításaiban benne van hogy nem vehetik fel a kapcsolatot veled idegenek.
7/9 anonim válasza:
Én egyszer csináltam egy “nagytakarítást” a Facebookomban, mindenkit kijelöltem, akit névről, arcról nem ismertem fel. Lehet, neki is a szokása ez.
8/9 anonim válasza:
#4 na látod, akkor nem mindegy hogy tiltott-e vagy sem? :) Nem az számít, hogy a facen ki mit írogat, vagy nem írogat, hanem hogy személyesen milyen vele a viszonyod.
9/9 anonim válasza:
Az is lehet, hogy látott tőled olyan megjegyzést, reakciót, ami az ő értékrendjével nagyon ellentétes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!