Általában az élet szinte mindenféle területéről vannak közeli ismerőseid, kapcsolataid?
Anyukám által igen, neki van mindenhonnan ismerőse, akikkel jóban is van és segítenek. Persze nem ingyen, ha olyan dologról van szó, de általában már az is elég, ha előre tudom, hogy megbízható, normális ember. Pl ha könyvelőre, ügyvédre lenne szükségem, nem kéne a neten keresgélnem. Lakással kapcsolatos munkákra mindre lenne nem kókler szakember. A háziorvosommal már ezer éve barátok, őt bármikor fel tudom hívni akármilyen gonddal, de ajánlott már jó sebészt is, amikor arra volt szükségem.
Szóval nekem konkrétan nincsenek, az én barátaim többnyire számomra haszontalan munkahelyeken dolgoznak :DD De velük pl egy költözést meg tudtunk oldani külső segítség nélkül pár éve.
Nem igazán. Egész sok ismerősöm és barátom van, kimondottan sok országból ráadásul, de nagyrészük arra a két szakterületre koncentrálódik, amit én is tanultam.
De például a szüleim pont ilyen emberek, akiknek minden apróságra van egy ismerősök, aki tud nekik segíteni a hétköznapok során. Valószínűleg közrejátszanak a dologban, hogy ők születésük óta ugyanabban a kisvárosban élnek, így helyspecifikus az ismerettségi körük (ahol mindenféle ember él), én viszont Budapestre, majd külföldre költöztem, szóval az egyetem és munkahelyek kapcsán lettek ismerőseim, amik ugye buborékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!