Miért telik ilyen gyorsan az idő?
Figyelt kérdés
Nemrég még csak 2022 vége volt.2023. okt. 15. 19:30
1/10 anonim válasza:
Pontosan fél évvel ezelőtt még Dominikán süttettem magam a fehér homokos pálmafás parton.
Szerintem is nagyon gyorsan telik az idő. Sokszor megállítottam volna.
2/10 anonim válasza:
Gondolom ez is relatív, de azt vettem észre, hogy minél idősebb vagyok, annál gyorsabban repülnek az évek.
Oviban 1 év még tűnt körülbelül 5-nek. :D Most meg...
34F
3/10 anonim válasza:
Pont ellenkezőleg érzem, ez az év brutálisan hosszú volt és még mindig van belőle...
4/10 anonim válasza:
valóban nagyon gyorsan telik... szinte tegnap haltak ki a dinoszauruszok
5/10 anonim válasza:
Amennyi programod, annyi a sebességed. Nekem is gyorsan telik.
6/10 anonim válasza:
5
tehát ha sok programond van akkor lassabban telik? mert nekem semmi programom nincs, egész nap döglök és egy perc alatt eltelik egy év
7/10 anonim válasza:
Igen 6-os, minél több a program, annál több mindenre tudaz visszaemlékezni, így hosszabbnak tűnik az év. Ha alig van valami különleges, akkor összefolynak a napok.
8/10 he84 válasza:
Minél idősebb egy ember, annál gyorsabbnak érzi telni az időt. Ez évről évre lassú fokozatossággal érezhető, de azért nem mindig.
10/10 he84 válasza:
Jesszusom 9-es válaszoló, ennek semmi köze nincs a bőrszínhez,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!