Kipróbálnátok ezt az össze állitást?
#13 Bocsi, miattad olvastam egyáltalán csak vissza magam, lehet félreérthetőre sikerült az, hogy „a sima bilincs és az övvel kötözés”, úgy vélem, hogy az „és” lehetett a kulcsKÖTŐszó. Igazából még sose volt bilincsövem, sőt, sehogyan se volt a bilincsem rögzítve. Két külön dolog volt csak (az eredeti kommentben a „kétfélénél” akart lenni az erre utaló szó), volt már sima övvel megkötözve a kezem, a bilincs meg a tényleg töksima (láncos). A sima bilincsnél ugye ott van egy kis távolság is a csuklóim között és még egymástól függetlenül bármerre forgathatom is a csuklóimat (plusz ha van nálam kulcs, túl könnyű kinyitni). Amikor inkább összekötözve volt a két kezem, az volt jobban olyan, mintha egymáshoz „ragasztották” volna a két csuklómat, csak itt az eszköz nem volt valami profi.
(#12+13)
Amikor simán bilincsekről van szó, akkor elsőre mindenki arra gondol, hogy van a sima láncos, van zsanéros, és van a totálmerev, e sorrendben korlátoznak (ill. a blue box az elsőt olyanná teszi mint az utsó), ám mivel van az utsó esetben is távolság a 2 csukló (rögzített) helye között, így szerintem ennél is jobban összefogja és korlátozza a kezeket a „snap shut” (irish) verzió, szintén merev és még úgy is összefogja a kezeket mintha megkötözve lennének. Ami pedig a szabadulás esély(telenség)ét illeti, azt hiszem ebből az általam mutatott verzióból még úgy se tud a viselője magától szabadulni, ha konkrétan benne hagyták a kulcsot (legfeljebb elöl bilincselés esetén is sok ügyeskedéssel, hátra bilincseléssel meg aztán tényleg hogyan), a kezek ilyen helyzetében.
Konkrétan vágyom erre a fajtára. (És millió éve kerestem már a tegnapi komment előtt xD nehéz volt úgy megtalálni, egyáltalán már rákeresni is, hogy azt se tudtam van-e olyan neve, ami csak ezt jelölheti, tegnap is véletlenül sikerült rábukkanni, de csak meglett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!