Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kipróbálnátok ezt az össze...

Kipróbálnátok ezt az össze állitást?

Figyelt kérdés
[link]

2023. okt. 13. 17:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Még sose próbáltam „nehezebbet” kétfélénél, a sima bilincs és az övvel kötözés. Először a „jobban fog” témában ilyet próbálnék ki: [link]
2023. nov. 7. 09:21
 12/18 anonim válasza:
100%
#11 az Irish 8 bilincset én is kipróbálnám, nagyon kíváncsi vagyok rá. De abból tuti nem lehet egyedül szabadulni még ha nálad is van a kulcs. (1-es voltam)
2023. nov. 7. 12:42
 13/18 A kérdező kommentje:
*11 igazi bilincs övet használsz vagy készítettél egyet?
2023. nov. 7. 16:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#12 tudom, pont azért gondoltam erre :D (és az alakját elnézve ez nem is vághat mint a sima bilincs)
2023. nov. 8. 07:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#13 Bocsi, miattad olvastam egyáltalán csak vissza magam, lehet félreérthetőre sikerült az, hogy „a sima bilincs és az övvel kötözés”, úgy vélem, hogy az „és” lehetett a kulcsKÖTŐszó. Igazából még sose volt bilincsövem, sőt, sehogyan se volt a bilincsem rögzítve. Két külön dolog volt csak (az eredeti kommentben a „kétfélénél” akart lenni az erre utaló szó), volt már sima övvel megkötözve a kezem, a bilincs meg a tényleg töksima (láncos). A sima bilincsnél ugye ott van egy kis távolság is a csuklóim között és még egymástól függetlenül bármerre forgathatom is a csuklóimat (plusz ha van nálam kulcs, túl könnyű kinyitni). Amikor inkább összekötözve volt a két kezem, az volt jobban olyan, mintha egymáshoz „ragasztották” volna a két csuklómat, csak itt az eszköz nem volt valami profi.

(#12+13)

Amikor simán bilincsekről van szó, akkor elsőre mindenki arra gondol, hogy van a sima láncos, van zsanéros, és van a totálmerev, e sorrendben korlátoznak (ill. a blue box az elsőt olyanná teszi mint az utsó), ám mivel van az utsó esetben is távolság a 2 csukló (rögzített) helye között, így szerintem ennél is jobban összefogja és korlátozza a kezeket a „snap shut” (irish) verzió, szintén merev és még úgy is összefogja a kezeket mintha megkötözve lennének. Ami pedig a szabadulás esély(telenség)ét illeti, azt hiszem ebből az általam mutatott verzióból még úgy se tud a viselője magától szabadulni, ha konkrétan benne hagyták a kulcsot (legfeljebb elöl bilincselés esetén is sok ügyeskedéssel, hátra bilincseléssel meg aztán tényleg hogyan), a kezek ilyen helyzetében.

Konkrétan vágyom erre a fajtára. (És millió éve kerestem már a tegnapi komment előtt xD nehéz volt úgy megtalálni, egyáltalán már rákeresni is, hogy azt se tudtam van-e olyan neve, ami csak ezt jelölheti, tegnap is véletlenül sikerült rábukkanni, de csak meglett.)

2023. nov. 8. 11:48
 16/18 anonim válasza:
82%

Én ezt így szoktam megoldani, mivel én is imádok megbilincselve lenni, akár több órán át is.

Van egy sima lánc, egy kislakat és egy fém bilincs. Természetesen mindet csak kulccsal lehet levenni. Kedvencem ha hátul vannak kezeim.

[link]

[link]

2023. nov. 8. 15:55
 17/18 A kérdező kommentje:
*15 valóban félre értelmeztek bocsi
2023. nov. 8. 17:42
 18/18 A kérdező kommentje:
*16 Ez tetszik jó ötlet köszi
2023. nov. 8. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!