Takarítónők! Titeket zavar ha a férfi mosdóban akkor használják a pasik a piszoárt amikor benn vagytok ti is?
Engem meglep hogy néhány takarítónőt ez zavar, szerintem nekik is jobb ha oda pisilünk, mert a hagyományos WC-t még inkább összepisilné a legtöbb pasi ha bemenne a fülkébe.
Engem nem zavar hogy látja esetleg a fütyimet, őt miért zavarja?
Főleg fiatalabb takarítónőket szokott zavarni ahogy tapasztaltam.
Most szobatisztaság ide vagy oda, sok cégnél a rendszer méri a szüneteket és van ahol naponta nézik is, hogy te túllépted-e az engedett szüneteket és hany perccel. Ha a másodikon Margit néni takarítja a WC-t és felrohansz a harmadikra vagy megvárod amíg végez, annyival tovább vagy szüneten.
Arról nem is beszélve amikor szólsz a munkatársadnak, hogy mielőtt elmegy ebédszünetre hadd szaladj el a wc-re és 5-10 perceket kell várnia rád, mert épp várod, hogy végezzen a takarítónő.
A másik meg hogy tényleg nem egy meghökkentő tény, hogy az ember az utolsó pillanatokban megy a wc-re.
Az egyik volt munkatársukról mesélték nekem az emberek, hogy szörnyű volt, óránként kivett egy szünetet, tehát nem is nézik jó szemmel a ki-be járkálást.
A másik meg hogy munka közben nem mindig tudsz kimenni. Van hogy magát a munkát nem hagyhatod félbe, pl képzeld el ha elmész a boltba és a pénztáros faképnél hagy, mert megy pisilni, van hogy a szituáció megkívánja, hogy maradj, pl egy meetingen ahol a nagyobb emberekkel veszed át a komolyabb témákat, nem fogsz az első ingerre kimenni a wc-re. Vagy csak simán nem mehetsz ki, mert a többiek ebédelnek, te vagy épp az ügyeletes, meg kell várni amíg egy ember visszaér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!