Oda adtam vagy nem adtam oda?
Van egy "csuzlim". Es a hetvegen lovoldoztunk is vele.
Baratom tesoja mondta,hogy szeretne megfogni,csak hogy milyen nehez stb.
De mivel kicsi,ez nem jatszik. Ugy adtam csak oda,hogy erezze a sullyat,hogy kozbe "picit" még fogtam. (Ket ujjal a cső végén).
Majd jott a hiszti,hogy miert adtam oda.
De nem adtam,csak hozzaert/tartotta. Kiakadas persze elkerulhetetlen volt. A nok mekkora feneket tudnak keriteni ertelmetlen dolgoknak.
Raadasul nem is volt toltve.
Nem nezem le azert mert nő....
Azt mondtam,hogy a nők jobban felhaborodnak jelentektelen dolgokon.
Hát... a kezébe adtad, nem? Akkor igne, odaadtad neki.
Más kérdés, hogy miért nem vagy képes saját döntést hozni és tartani magad hozzá rendesen. Ha oda akarod adni, add oda. Ha nem, nem.
Hány évesek vagytok, 8-9? Mi kb ebben az életkorban lövöldöztünk csúzlival utoljára.
Na meg mit féltesz annyira egy csúzlin, hogy nem akarod fél percre rendesen odaadni valakinek? Vagy akkor mondd azt, hogy nem adod oda, ennyi.
6os, valós lőfegyverről van szó.
Mondjuk a kérdezőt sem értem minek madárnyelvel itt, de mondjuk szépen rámutat hogy "Nem mondjuk ki a dolgokat" aztán azon megy a kérdés, hogy a kézbeadás odaadásnak minősül-e:D
Kérdző, ha elfogadsz eg yjótanácsot: tedd amit teszel és ne tedd amit nem teszel. Ilyen "igen is meg nem is" megoldásokkal csak magadat és a környezetedet bossznatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!