Nem irigylitek a gazdagokat, akiknek sok pénzük van, nem kell nézni az árakat bevásárlásnál?
Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 17:48
11/16 anonim válasza:
Egy barátom aki 3x kevesebbet keres nálam és megnézi az árakat, sokkal jobban főz nálam. Én meg voltam úgy, hogy 2 hónapig csak mekibe jártam mert annyira nem volt étvágyam semmihez se. Az éttermi kaják se jönnek be mindig. Szóval nem a pénzen múlik a jó kajálás.
12/16 anonim válasza:
Nem igazán érdekel. Kereshetsz te milliárdokat de nem leszel tőle boldogabb mintha hazavinnél egy jobb összeget.
Egyetemistaként volt kb 10 ezer forintom amit arra költhettem amire akartam,
most kb 150 ezerrel tehetek így de igazából ugyanúgy elvoltam akkor mint most. Egyedül ami javította érezhetően az életminőségemet, hogy nincsenek lakótársaim akik után takarítanom kell.
Persze ha valaki konkrétan szegény az más tészta, a pénztelenség viszont stresszessé és boldogtalanná tudja tenni az embert.
13/16 anonim válasza:
Nem irigylem. Jó lenne, ha nem kellene nézni árakat, de attól még nem irigylek másokat.
14/16 anonim válasza:
Én csak a sokkal több lehetőség miatt vagyok "irigy" egy kicsit. Ha van pénzed bőven, akkor már nem kell klasszikus értelemben dolgoznod, hanem csinálhatod azt, amit szeretnél.
15/16 anonim válasza:
Milyen árakat?
Pl, napi dolgoknál nekem sem kell nézni, de mondjuk autó, ingatlan már nagyon nem mindegy. Aki normálisan kereste meg a pénzét ,az nem érdekel. Az bosszant, hogy ők vannak kevesebben már ebben az országban
16/16 anonim válasza:
Hála Istennek soha nem voltam irigy természet. Lehet, hogy azért sem, mert mindig elégedett voltam az életemmel. Soha nem cseréltem volna senkivel. Ha szerényebben élek is, mint esetleg mások, akkor is gazdagnak érzem magam. Nem irigylem, akinek anyagilag több van. Nekem meg másból van több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!