Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történt Till...

Szerintetek mi történt Till Tamással?

Figyelt kérdés
Az eltűnt 11 éves Bajai kisfiúra gondolok.

2023. okt. 3. 10:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó!Honnan tudod ilyen pontosan,hogy jövőhét csütörtökön?Írták vagy mondták valahol?
2024. aug. 3. 00:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Hasra ütött
2024. aug. 3. 01:07
 13/15 A kérdező kommentje:
1-2 hónap múlva most már kiderül hogy valójában őt találták meg vagy nem. De még nem biztos hogy valóban ő az.
2024. aug. 3. 14:16
 14/15 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Amikor a hír felröppent, akkor az volt a cikkben, amit olvastam, hogy a rákövetkező hét csütörtökén derül ki a DNS-vizsgálat eredménye. De a körülményekből sajnos már biztosra vehető, hogy Till Tamás maradványait találták meg.

Ez talán egy kis megnyugvást ad azoknak, akik szerették őt. Eltemethetik végre, S reménykedhetnek, hogy nem szenvedett sokáig, amikor elütötték.

2024. aug. 4. 19:11
 15/15 anonim válasza:

Szia.

Nem tudom, hogy figyeled-e, de időközben meglett a gyilkosa. El is fogták nemrég. Egy 40 éves férfi, aki akkor 16 éves volt épp cigizett mikor meglátta, hogy arra megy a kisfiú, megállította, hogy segítsen neki, becsalta, és ismeretlen okból egy ácskalapáccsal addig ütötte amíg élt szegény. Ezután fóliába tekerte, és elásta oda, ahol tudta, hogy a tulajdonos hamarosan betonozni fog.

Mikor beismerte először elengedték mivel elévült az ügy , mert akkor 16 éves volt, így 15 év múlva, azaz 2015-ben már nem vonhatták volna felelősségre, mintha meg sem történt volna. De nemrég mégis elfogták minősített emberölés (ez nem évül el) és segítség nyújtás elmulasztása miatt.

Remélem megkapja a méltó büntetését az ilyen véglény.

dec. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!