Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magányos emberek!Tudtok...

Magányos emberek!Tudtok tippeket adni?

Figyelt kérdés

Rájöttem , h egyedül kell leélnem az életemet.Szeretnék a magányra valami jó tippeket.

(Akik az ellenkezőjéről próbál meggyőzni, kérem ne írjon,csakis magányos emberek ötleteit várom)

2023. okt. 3. 06:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Egy pohár vizet se hozzunk neked? Szép életet!
2023. okt. 3. 06:32
 2/12 A kérdező kommentje:

Minek hozznál nekem te vizet???

Nem segítségre van szükségem, hanem kreativitásra.

Ne írj ide, mert nem érdekel a véleményed.

2023. okt. 3. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát a magány miatt ki hoz neked majd egy pohár vizet?
2023. okt. 3. 13:10
 4/12 A kérdező kommentje:

Tőled nem kell víz :D

Inkább szomjan halok.:D

2023. okt. 3. 15:57
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Te tudod! /:/
2023. okt. 3. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Megoldás, hogy próbálsz nem magányos lenni. Szervezel programokat egyedül is amivel lekötöd magad, blogot írsz a tevékenységeidről, kerítesz hobbit amin keresztül találhatsz barátokat.

Valamennyire akkor is hiányozni fog az, hogy nincs párod, de nem az időd 90%-át fogod önsajnálatban tölteni csak 10-et.

2023. okt. 3. 18:43
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem sajnáltatom magam.Szeretek magányban élni.Sőt inkább elszigetelném magamat az emberektől.

Rájöttem ,h a magány nagyon is jó.

Kreatív és tevékeny vagyok.Tulajdonképpen teljesen feltalálom magam, csak újabb ötleteket akartam hallani.

2023. okt. 4. 05:36
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

Én ritkán vagyok magányos, de egyedül sokat vagyok és szingli is.

Napi szinten sportolok, ezek egyéni sportok, csak az erősítésből van heti 1 alkalom edzővel.

Akkor csinálom, amikor akarom, ott, ahol épp akarom.

Nyelvet tanulok.

És ezer dolog érdekel, azokról olvasgatok, nézek videókat. Állóképességi sportok, emberi test működése, de vonatok, villamosok, mosógépek, átmenetik is vannak, pl atomerőművek. Vagy valami random technikai-tudományos dolog.

2023. okt. 4. 07:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Szuper...hasonló izlés.Bár olvasni már jó ideje nem olvasok.Egy ideje beleuntam, mióta megtaláltam amiért kutattam.De mondjuk nálam a hangszerek amikkel szórakozom...
2023. okt. 4. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Költözz Felcsútra.
2023. okt. 6. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!