Mi az előnye, és mi a hátránya a népesség cserének Európában? Te örülsz neki?
London, Párizs, Bécs, Berlin, és még sorolhatnám tele van muszlimokkal, kínaiakkal, arabokkal, négerekkel stb.
Felülsz a buszra és kevesebb fehér embert látsz, mint "feketét".
Mi az előnye, mi a hátránya, és meg tudnád szokni, ha Budapesten is így lenne?
#28-30
Basszus, titeket tenyleg nem érdekel, hogy elveszítjük Európát egy agresszív, nyúlként szaporodó, értéket előállítani nem tudó csőcseléknek, egy kard/golyóváltás nélkül. Ti tényleg gond nélkül feladnátok, és kihalnátok Klaus Schwabék oltárán. Nem lehetne, hogy ti odamentek, ahonnan az erőszakoló horda jön, szeretgetitek őket, és hagyjátok túlélni a nyugati kultúrát? Feltétlen a pusztulás a cél? Hogy ezek az országok is lepusztult, veszélyes helyekké váljanak? Mármint, meg lehet nézni Párizst, Londont, Stockholmot, meg minden várost ahol nagy a migrik aránya, és teljesen disztópikus. Amikor legutóbb Malmöben voltam konferencián, 40 méterre a hotelemtől robbantott fel egy afgán egy másikat kézigránáttal. "Az új svédek kikövetelik maguknak a teret", dőlj hátra és engedd el az országod jovojet.
Magyarország közel sincs azon a szinten, ahol a nyugat-európai fővárosok/gazdasági centrumok vannak.
Ahogy említették néhány ott brutális állapotok vannak: ott bemész a metróba, és Te, mint fehér ember vagy kisebbségben. A metró aluljáróban látsz 2-3 a földön random leterített szőnyegen(?) imádkozó embert.
Aztán beülsz a metrókocsiba, jobbodon egy néger (hiába tiszta, van egy konkrét szaga, amit nem lehet lemosni és nagyon erős) bal oldalt egy muszlim nő a három gyerekével akik ordítanak, de a hölgyet láthatóan egyáltalán nem érdekli.
Bemész egy Mekibe és több a fekete, mint a fehér, szinte mindenki fekete. Az asztalok/székek úgy néznek ki, mintha egy tucat vaddisznó legelt volna épp ott. A mosdó állapotáról nem is beszélve..
Másrészről, ahogy én láttam ezek az emberek dolgoznak, külsőleg ápoltak (már amennyire a szokásuk), az öltözködésük kultúrált (már amit a vallásuk enged), értékes mobiltelefon a kezükben, megveszik a metró jegyet (nem bliccelnek, nem lopnak!), többük autóval jár (van aki különösen széppel) tehát a gazdaság elemei.
Míg mondjuk Magyarország nagyon-nagyon sok magyar olyan alacsony megélhetési szintre jutott az elmúlt 2-3 évben, hogy már nem eleme a gazdaságnak, napról napra él, csak a 100% szükséges dolgokra költ vagy még arra sem (sok a bolti lopás, utcai lopás, tömegközlekedésen bliccelés stb.) a számláit tolja maga előtt, stb. Nem dolgozik, segélyen él stb.
Pontozzatok le, #31 vagyok.
1 órás hír:
"Svédország a hadsereg segítségét kéri hogy megfékezzék az elszabadult robbantás és erőszakhullám sorozatot."
"A naivitásunk vezetett ide, felelőtlen bevándorláspolitikával, mely eredménye hogy [muszlim] bűnbandák uralják az utcákat, gyerekeket toborozva és jövőbeli gyilkosokat nevelve belőlük"
Na, elég volt a kulturális gazdagodásból? Vagy kell még? Tátsátok a szátokat nagyobbra. Még nem ők vannak többségben, importálni kell mélyebbről, minél gyorsabban, minél többet, mert szolidaritás, egyenlőség, testvériség <3333
Sweden turns to military to help police combat gang crime
Nekem mindegy, nem ott élek, nem tudom megítélni. Nyaralni persze jártam nyugati nagyvárosokban ahol sok volt a bevándorló. Nem zavartak, nem voltak lepukkantabbak mint mimagyarok a hármas metrón. Közben meg pont ma olvastam, hogy az osztrák vasút levágja a magyar vonatokat a vonaláról ezentúl, mert a Máv nem volt képes késéses nélkül tejlesíteni az útvonalat. És minden napra jut egy ilyen hír, hogy valami nemzetközi, európai szervezet elmegy vagy kizár minket, pl Ersmus program. Lassan kivezetnek minket Európából.
Amúgy fasza, hogy külföldön a szegényeknek is van pénze mekire. Itthon meg a "középosztálybeli" lassan éhen hal, nem még 3000-es hamburgert zabál. Nem vagyunk azon a szinten hogy a multikulti nyugati országok sorsán aggódjunk. Egyelőre saját magunkat féltsük, aztán lehet mások problémáját is tanulmányozni.
"Bevándorlók nélkül konkrétan megbénulnának ezek a városok, mert egyszerűen nincs elég munkás"
Mért nem ott modernizálnak. A gazdag nyugaton mért kell 40 millió bevándorló, aki még beszélni sem tud, lehet írni sem, még saját nyelvén sem? Mért kell ez, bizonyos munkák elvégzéséhez? Mért nem ott modernizálnak.
Mért nem amerika engedi be magához őket, amikor ők rombolták le az országuk?
Nekik kéne meghívniuk magukhoz őket. Nem egy olyan országba préselni, ami kisebb, mint a legtöbb amerikai állam.
Az a szabadság országa. Elvileg Németország nem olyan szimpatikus, akkor mért oda mennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!