Néhány ember hogy lehet olyan szerencsés, hogy már fiatalon megtalálja élete szerelmét?
9
Nem kötekedésből, de minden nő ezt mondja. Én legalábbis nem találkoztam még olyan nővel, aki azt mondta volna, hogy neki éretlen pasi kell. Soha egyiket sem érdekli a pénz, meg a külső, meg hogy mivel foglalkozik, stb.stb. Mindenki elvileg "csak" a minimumot várja el.
Valójában meg az van amit írtam. 20-as éveikben a nőket körülugrálják, soha senki nem jó, majd jön jobb, meg szebb, meg okosabb, aztán nem jön, 30+-osan meg gyakorikérdéseken meg TikTok-on huhognak hogy nincs normális férfi.
Van, csak az 5-10 évvel ezelőtt nem kellett, mert nem volt jó.
24
Na, én pont egy okos és rendes lányt keresek, akár írhatnál is.
Attól is függ, hogy hol ismerkedsz. Az én mércémnek megfelelő pasik vannak pl egyetemen, ahova járok. Aki kb velem egykorú, az általában ott dolgozik már, nem feltétlenül tanul, de hasonló a beállítottságunk. Az okos és szuperkedves pasikra bukom leginkább, utóbbi tulajdonság nem olyan, hogy ő mondja magáról, hanem mindenki más és én is, ez sokat elmond valakiről szerintem.
Mondjuk párom az nincs, de velem vannak gondok és pszichológushoz járok, szándékosan nem ismerkedem aktívan mostanság, nekem nem fér bele.
Ha nem mozognék ilyen körökben, akkor nem tudom hol találhatnék máshol megfelelő férfit. Online nem lehet, ismerkedni meg nem tudok normálisan máshol.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!