Szidónia vagy Filoména? Melyik név a szebb?
Figyelt kérdés
2023. szept. 26. 01:15
13/23 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek. Akkor inkább egy tucatnév, mint ilyennel kitűnni.
14/23 anonim válasza:
Nekem a Filoména jobban tetszik. Szent Filoména.
15/23 anonim válasza:
Nekem mindkettő tetszik, de magyar nyelvterületen inkább a Filoména nyerő. A Szidóniában benne van a szid(ni), ami számomra kellemetlen hangzású.
16/23 anonim válasza:
Gáz mindkettő.tessék jobban utána nézni,vannak gyönyörű női nevek,
amiket gyerekként,felnőttként is büszkén lehet viselni.
És inkább legyen belőle több,mint ilyen ocsmányságokat aggassunk szerencsétlen gyerekekre...Nem ezzel kell kitűnni,hanem majd a jellemükkel.
17/23 anonim válasza:
"Sanyiiiii! Sanyikám!"
Szerintem.
18/23 anonim válasza:
A Szidóniától a hideg futkos rajtam, de csak rossz berögződés, volt egy ilyen nevű kolléganőm és borzasztó elviselhetetlen volt. A Filoména is nagyon gáz amúgy.
19/23 anonim válasza:
Hát... előre sajnálom a gyereket és nem csodálkoznék, ha 18 éves korában nevet váltana és többé a szülők felé se nézne...
20/23 anonim válasza:
Úgy látszik nem ezeket a válaszokat várta.. :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!