Jon vegre a lehules, mit szoltok?
Eso, villam, tornado, szel, jeg minden lesz ma este vagy holnap, mar most valahol ez van.
⛈️🌪️⛈️🍃⚡
Nagyon eltértetek a tárgytól! Engem zavarna, ha nem lenne decemberig nyár!
A mai időjárás egy moslék, de döglésnek jó!
Azért ezzel objektíven se tudok egyetérteni.
Aki fázós, felvesz ma egy pulcsit és egy átmeneti kabátot. Így már aztán végképp nem fázhat.
Míg két napja mi volt?
Sport közben többször szédültem, végig olyan érzésem volt, hogy most kapok hőgutát, csapból kellett hűtenem magam.
De aki nem bírja a meleget, annak nem kell sportolnia, egyszerűen erőtlen lesz odakint. Ez ellen sokkal nehezebb védekezni.
(Nekem napsütésben a 25 fok környéki, feletti idő jó csak a klímás lakásban való döglésre. Ki szoktam menni, mert szeretek a szabadban lenni, de sohasem vagyok jól és sohasem vagyok energikus. Míg 0 fokban FELÖLTÖZÖM. 5 fok felett nemigazán vagyok képes fázni, ezért a 0-t írom.)
Hat 17
Ma 15 fok is volt, este meghidegebb lesz. Van lehules szerintem a 28 - 33 fokrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!