Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van még akinek így telnek a...

Van még akinek így telnek a napjai?

Figyelt kérdés
Dolgozom, általában éjszaka, heti 5x végzek súlyzós edzést, heti 2x képzésre járok, amikor van szabadidőm hogy kockuljak akkor meg nem feltétlen van kedvem. Nehezen tudom kikapcsolni az agyam, nem tudok ellazulni stb. Fogalmam sincs mivel tudnék ellazulni. 23f
2023. szept. 22. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
Szex
2023. szept. 22. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem az alábbi beosztásom van egy átlagos hétre:

- szerda: 10.00 és 16.00 között az egyetemen vagyok a mesterképzésemen, és általában ezek után ülök be a könyvtárba rendszerezni a jegyzeteimet

- csütörtök: 10.00 és 12.00 között különórám van spanyolból, aztán 14.00 és 18.00 között az egyetemen vagyok

- péntek: 09.00 és 15.00 között egy múzeumban dolgozok, utána 16.00 és 19.00 egy művészeti akadémián állok modellt (bár ez csak minden második héten program)

- szombat: 09.00 és 15.00 között egy múzeumban dolgozok

A többi napon nincs állandó programom, ilyenkor általában a szeretteimmel (a párommal és a barátaimmal) töltök időt; pár havonta visszalátogatok Magyarországra a családomhoz és magyar barátaimhoz. Emellett a hobbijaimmal foglalkozok, amihez hozzátartozik általában havonta egyszer benne van egy rövidebb utazás országon belül vagy kívül.

Ezentúl főleg szombaton délután szoktam rendezvényfotózással foglalkozni (ez persze szokott változni), illetve a YouTube videóimat leforgatni és megszerkeszteni.

Próbálj ki valami újat, például egy művészeti ágat vagy sportot. Ezek által a mindennapjaidhoz társul valami különlegesség, illetve új kapcsolatokat és célokat adhat. Ezeken túl megpróbálhatod az otthonlétet is feldobni, például beleveted magad a konyhaművészetbe vagy a kertészkedésbe.

Nem tudok tapasztalatból írni, de próbálj kicsit változtatni a szabadidőd eltöltésén. Például ha nincs kedved a gép előtt ülni, menj el sétálni a városba.

25/N

2023. szept. 22. 16:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Régen szerettem asztali szerepjátékozni csak nincs mostanság ingerenciám energiát beletenni, művészetekhez nincs érzékem.
2023. szept. 22. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
1 oras meditacioval garantáltan ellazulsz
2023. szept. 22. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen túlpörgeted magad. Kell pihenés és én idő. Tehát ezért mondják, hogy létfontosságú, hogy csináljunk néha olyan dolgokat ami nem létfontosságú.
2023. szept. 22. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!