Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A derék már intim zóna?

A derék már intim zóna?

Figyelt kérdés
Van egy ffi kollégám, aki mostanában többször megérint, mikor közel állunk egymáshoz, általában a vállamon szokott, ilyen átölelő mozdulattal, de nem tartja ott a kezét, csak pár másodperc, de ezt többször. Ma a tenyerét a derekamra tette (hátra) beszéd közben, ezt is csak pár mpre, aztán feljebb tette a hátamra. Itt sem tartotta sokáig. Nem húzódtam el, egyrészt vonzó pasi, másrészt én nem tudom eldönteni, hogy ez most ilyen kollegiális kedveskedés, vagy a férfi kedvessége a nő felé. De ez a derékrész érintés kicsit necces, nem? Mondjuk lehet, hogy észrevette, azért tette feljebb. Nem vagyunk egyébként haverok, azaz túl közvetlen kapcsolatban. Veled viselkedett már így kolléga?
2023. szept. 21. 19:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%

10

Sikerült a szövegértelmezés, gratulálok :)

2023. szept. 21. 20:37
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

"Lám-lám, milyen érdekes. Vonzó a pasi, ilyenkor persze nem munkahelyi/szexuális zaklatás ha egy férfi taperol titeket, bezzeg ha egy számotokra nem szimpatikus ember rátok mer nézni már habzó szájjal ugattok, hogy zaklatnak titeket a férfiak."

Bizony. Aki nekem is tetszik, azzal kölcsönös a vonzalom. Aki nem, azt nem akarom, hogy tapizzon. Ezen mi fura, cica? Te csinos lányok fenekét csipkednéd, nem dagadt nagyikét, ugye? Lám-lám. Csak megértjük a végére a beleegyezést.

2023. szept. 21. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:
29%
Ha meg nem ér hozzád, az a baj.
2023. szept. 21. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Nekem pl van többféle pszichés betegségem és érintésre lefagyok, nekem is többször fogtak már meg a derekam és sosem tudtam fellépni ellene

Úgyhogy ne a nőt kérjétek már számon

2023. szept. 22. 00:59
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
Nekem annak számít, nem örülnék, ha a munkatársam vagy bárki, aki nem közeli barátom, ott érne hozzám.
2023. szept. 22. 11:54
 16/19 anonim ***** válasza:

12

Én nem taperolom meg csipkedem senkinek a fenekét. Azt értem, hogy te ettől érzed magad jól, mert valószínű az egyetlen szerethető dolog benned a szexuálitásod, én viszont nem ezen keresztül szoktam kifejezni azt, ha valaki tetszik.

Gondolom te is elkötelezve harcolsz a női egyenjogúságért, annyira nagyon egyenlő akarsz te is lenni, természetesen ugyanannyi fizetést szeretnél kapni mint egy férfi, itt meg arról pofázol, hogy miért is alkalmazol kettős mércét =)

Úgyhogy ennek tükrében bízom benne, hogy te is leszel majd kettős mérce áldozata, és igenis keress kevesebb pénzt mint egy férfi ugyanazért a munkáért. Természetesen ez csak egy példa volt, 100 másikat lehetne felhozni. Szóval harcolsz az egyenjogúságért, de kettős mércét alkalmazol kiscica?

2023. szept. 22. 13:16
 17/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne utáld ennyire a nőket, akkor lehet, hogy lesz, aki szóba áll veled.
2023. szept. 22. 19:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem a nőket utálom, azt utálom hogy gusztustalan módon kettős mércét alkalmaztok.

2 kérdéssel lejjebb meg sír a szátok, hogy nektek beszólnak az utcán, ez micsoda dolog. Te meg arról írtál ki kérdést, hogy téged taperolnak és ez neked mennyire bejön.

2023. szept. 22. 20:07
 19/19 A kérdező kommentje:

18, nem tudom, hogy nem érted a különbséget az utcai beszólás között: hú, de megbsználak...

Meg aközött, hogy egy számomra is vonzó férfi beszéd közben megérint.

Mi ezen a kettős mérce?

2023. szept. 23. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!