A derék már intim zóna?
10
Sikerült a szövegértelmezés, gratulálok :)
"Lám-lám, milyen érdekes. Vonzó a pasi, ilyenkor persze nem munkahelyi/szexuális zaklatás ha egy férfi taperol titeket, bezzeg ha egy számotokra nem szimpatikus ember rátok mer nézni már habzó szájjal ugattok, hogy zaklatnak titeket a férfiak."
Bizony. Aki nekem is tetszik, azzal kölcsönös a vonzalom. Aki nem, azt nem akarom, hogy tapizzon. Ezen mi fura, cica? Te csinos lányok fenekét csipkednéd, nem dagadt nagyikét, ugye? Lám-lám. Csak megértjük a végére a beleegyezést.
Nekem pl van többféle pszichés betegségem és érintésre lefagyok, nekem is többször fogtak már meg a derekam és sosem tudtam fellépni ellene
Úgyhogy ne a nőt kérjétek már számon
12
Én nem taperolom meg csipkedem senkinek a fenekét. Azt értem, hogy te ettől érzed magad jól, mert valószínű az egyetlen szerethető dolog benned a szexuálitásod, én viszont nem ezen keresztül szoktam kifejezni azt, ha valaki tetszik.
Gondolom te is elkötelezve harcolsz a női egyenjogúságért, annyira nagyon egyenlő akarsz te is lenni, természetesen ugyanannyi fizetést szeretnél kapni mint egy férfi, itt meg arról pofázol, hogy miért is alkalmazol kettős mércét =)
Úgyhogy ennek tükrében bízom benne, hogy te is leszel majd kettős mérce áldozata, és igenis keress kevesebb pénzt mint egy férfi ugyanazért a munkáért. Természetesen ez csak egy példa volt, 100 másikat lehetne felhozni. Szóval harcolsz az egyenjogúságért, de kettős mércét alkalmazol kiscica?
Nem a nőket utálom, azt utálom hogy gusztustalan módon kettős mércét alkalmaztok.
2 kérdéssel lejjebb meg sír a szátok, hogy nektek beszólnak az utcán, ez micsoda dolog. Te meg arról írtál ki kérdést, hogy téged taperolnak és ez neked mennyire bejön.
18, nem tudom, hogy nem érted a különbséget az utcai beszólás között: hú, de megbsználak...
Meg aközött, hogy egy számomra is vonzó férfi beszéd közben megérint.
Mi ezen a kettős mérce?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!