Csak szerintem az egyik leggázabb dolog az amikor valaki a képeken, a neten "kigyúrt" a valóságabn meg kb az se látszik hogy edz ?
Figyelt kérdés
Jól beállítva a kép, befeszít, bedurrant stb stb és olyan a neten a képeken mintha kilenne gyúrva mint az állat aztán mikor összefut az illetővel az ember kb mintha két külön ember lenne. Nem egy ilyen ismerősöm van. Csak szerintem gáz ez ? Inkább lennének akkor visszafogott de valóságot tükröző képei kint.2023. szept. 20. 05:15
1/6 anonim válasza:
Edzés után vagy izomlázasan lehet nagyobbnak tűnik és akkor fotózza le magát, egó növelésre jó.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen de vicc ez akkor is, szimplán ego növelés ahogy mondod de közben sehol semmi.
2023. szept. 20. 05:39
3/6 anonim válasza:
Nekem inkàbb olyan ismerőseim vannak nők akik feltesznek tök jól beállított képeket amin nem is kövérek, az utcán meg mikor találkozunk akkor meg azok. Nem is úgy néznek ki a valóságban.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen az is ugyanaz kb
2023. szept. 20. 09:49
5/6 anonim válasza:
Szerintem nincsen ebben semmi gáz.
Láttam már kick-box harcos srácot, ránézésre egy tök átlagos, normális gyerek volt, alacsonyabb is, szóval semmi extra. Aztán megnéztem a Facebookját ott voltak a meccsein készült képek ahol éppen KO-ra vág más kick-boxosokat meg full izmos.
De például egy átlagos testépítő vagy fitnesses sem különösebben feltűnő élőben amikor átlagosan öltözik és nincsen bedurranva.
Pár csajt akit élőben ismerek látszik, hogy szépek, formásak, de megnézem az instagram képeiket és fejen állok olyan jó nők.
Szóval egyszerűen az átlag élet ilyen, a jól kinéző emberek is átlagosabban néznek ki a mindennapokban.
6/6 A kérdező kommentje:
De akkor is gáz amikor sokkal jobb a képen a valóságban meg sehol semmi. Az hogy kicsit másabb a valóságban még oké.
2023. szept. 20. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!