Akiknek gázkonvektora van! Mikor szoktátok bekapcsolni a konvektort, mármint melyik hónapban nagyjából?
Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 14:54
1/3 anonim válasza:
Amint tartósan elkezd hűlni az idő odakint. Eléggé kaotikus lett az időjárás, szóval nehéz ezt így pontosan megmondani. De ha tippelnem kéne, akkor talán október 2. fele vagy november eleje? Egyébként nekem mostanában kitolódik, mivel inverteres klímám van, és néha jobban megéri kicsit azzal ráfűteni esténként, amíg nincs tartós hideg.
2/3 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Van aki simán elvan még 18-19fokban is, max felvesz egy pulcsit. Én pl 22-23 fokban szeretek lenni és pólóba. Van e kisgyerek vagy nincs?! Nálunk szerintem idén októberben lesz bekapcsolva ahogy elnézem, hogy milyen jó idő van még most is de a legkisebb gyerek 1 hónapos szóval a fürdetés és hasonlók miatt lehet hogy hamarabb is, majd elválik 😀 Nehéz ezt megmondani már. Nem olyan a tél se mint régen volt. A legnagyobb fiam nem tud igazán szánkózni se mert nincs rendesen hó pedig a Bükkben lakunk 😞
3/3 anonim válasza:
Attól függ. Nekem földszintes a lakás alattam pince van, sajna itt ez miatt kell fűteni… Sokszor már 2 héttel az előtt hogy más fűteni kezd… pl tavaly szeptember 20-án már ment a fűtés este…. panelokban meg ilyen szeptember 28 körül kapcsolták be a fűtést… Tehát nyertek 8 napot…. Sajna függ tényleg a tájolástól is. Ha emeleten laknék a déli oldalon, sztem október 10 előtt tuti nem kellene fűtenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!