Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért titulálnak manapaság...

Miért titulálnak manapaság mindenkit izmosnak?

Figyelt kérdés
rengeteg hír,bulvár cikk stb szenny jön,és rengetegszer kigyúrtnak van írva olyan ember akin egy deka izom sincs csak mondjuk pont atlétában van.Ez miért olyan fontos faktor akkor hogy kigyúrt?pláne ha nem is az.Vagy lehet hogy más ember kigyúrtnak látja őket?vagy egy olyan ember aki nem edz és nem mozog ilyen közegben szintén kigyúrtnak lát mindenkit akin mondjuk atléta van de izom semennyi?vagy ezt a szót ma már boldog boldogtalanra aggasztják?

#testépítés kigyúrt izom
2023. szept. 13. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
9%

Ez ilyen. A laikusok szemében akinek kockás a hasa, meg a kerek vállacskája, az már izmos, egy erőemelő versenyző meg nyilván nem izmos, hiszen zsíros. Azt egyik laikust se zavarja, hogy amíg az utóbbin van egy rohadt nagy izomtömeg, csak fedett, addig a másikon egy deka izom nincs, csak szimplán vékony.

De amúgy ezért mondom mindig, hogy a lányok legnagyobb részénél például már az is elég esztétikailag, ha alacsony a testzsírod, ő már jónak fog látni, és izmosnak, meg szálkásnak, amikor aki azért ért ehhez a sporthoz, az tudja, hogy az izmosság és a szálkásság nagyon nem itt kezdődik. Sőt egyébként sokszor a lányoknak még egy dagadék is bejön, mert milyen kis maci, meg hát ugye úgyse ez számít, hanem az egzisztencia, meg a személyiség, meg a kisugárzás, meg a slusszkulcs, meg a fizetés, meg ilyenek. Tapasztalatból mondom, hogy a csajokat mindig hamarabb érdekelte a 600 ezer fölötti nettó havi bevételem, meg az Audim, mint a karom mérete, meg a guggolás maxom, de ezt a témát nem akarom idekeverni, bocsi.

2023. szept. 13. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy hol élsz, de valahogy én ezt sehol sem látom. Sőt. Az izmos emberek egy részére is lazán rámondják, hogy átlagos alkatú.
2023. szept. 13. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Engem legfeljebb izmos fűszálnak tituláltak még csak.
2023. szept. 13. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
50%

Lehet, hogy az ízlésedet kellene átgondolnod.

2023. szept. 14. 08:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Rám is mondták már.

Mondjuk nő vagyok.

31% testzsír és olyan szinten gyenge izmok, ami a hétköznapokban is hátráltat. A tartásom is szörnyű emiatt.

Sőt, 21-22 éves koromban is mondták, amikor ráadásul csak alkalmanként sportolGATtam.

2023. szept. 14. 09:16
 6/6 A kérdező kommentje:
1#😁👌
2023. szept. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!