Hogyan alakul ki az embernél hogy alvás alatt egyfolytában a lába közt legyen a takaró?
Figyelt kérdés
2023. szept. 13. 00:37
1/7 anonim válasza:
Sehogy.
Nekem nincs a lábam között.
2/7 anonim válasza:
Hogyan alakul ki egyes embereknél, hogy már a kérdésfeltevésük hibás, mert a személyes élményeikből vonnak le általános konklúziókat?
3/7 anonim válasza:
Nem alszik mindenki így, viszont árulnak olyan párnákat, amiket térd közé kell tenni. Elvileg jó a gerincnek, azt hiszem.
4/7 anonim válasza:
Nekem más van a lábaim között.
5/7 anonim válasza:
Saját magam nevében fejthetek csak ki véleményt:
engem zavar, hogy a két térdem oldalról nyomja a másikat, pedig nem vagyok kórosan sovány. Közéjük szoktam tenni egy kispárnát vagy ami éppen akad hasonló eszköz.
6/7 anonim válasza:
Mert olyan erzes, mintha valaki mas combja lenne ott, es megnyugtato. Pl.
7/7 anonim válasza:
Én pl nyáron direkt rakom oda, mert összeragad a combom és még sokkal melegebbnek érzem a meleget, ha érted, mire gondolok. Télen meg a hideg miatt, jobban szigetel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!