Csak szerintem közönséges, ha valaki gyerekekkel foglakozik (tanító stb.), és tölti magáról felfele a bikinis, és magamutogatós képeket?
Ezért nem kell visszaigazolni a szülőknek facen:)
A pedagógus is ember.
Én azt sem értem pl miért rúghatnak ki tanárt pl azért, mert mellékállásban onlyfansozik mondjuk.
Nem ettől lesz jó pedagógus.
Ezzel az erővel minden nőtől vegyék el a gyereket, aki bikinis képet tölt fel magáról.
Én azért szoktam felrakni,mert megy a vergődés akkor is,amikor ruhában vagyok.Úgyhogy vergődjenek agyvérzésig.
Egyébként nem érdekel ki mit rsk ki.
"Hú, el ne engedd a gyerekedet balatoni táborba, mert ott lehet, hogy fürdőruhában fog tanárokat látni."
Ez teljesen más szerintem, mint mikor valaki a világhálóra felteszi magát bikiniben. Amúgy nincs gyerekem.
Ez de beteg.. pedagógusról beszélünk, nem apácáról..és köztük is van sok csinos...zavar, vagy mi?!
Várom a további szakmákra az ötleteket, ahol tiltott a bikinis képfeltöltés, azaz magamutogatás! :D
Most is csak azt mondom, hogy engem csak az zavar, amikor a libsik mutogatják magukat.
Épelméjű hetero csinálhatja. Aki nekik megtiltja, az valami vallásos elmebeteg barom lehet.
Sem nem ronda egy szép nő, sem nem bűn megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!