A legszomorúbb az életben valóban az ha valaki gyerekkorában meghal?
Figyelt kérdés
Totál igazságtalannak gondolom hogy vannak akik csak eddig élnek.
Mindenkinek kijárna a hosszú, tartalmas jólét.
Újabb rossz. 😭😭
"Egy 10 éves kisfiú családja teljesen összetört azután, hogy a gyermek életét vesztette. A kisfiú leesett egy kötélhintáról Dél-Walesben, és olyan súlyosan sérült meg, hogy már nem tudták megmenteni."
Szomorú cikk, olvass:
2023. szept. 10. 14:53
1/7 anonim válasza:
Igen, ez valóban nagyon szomorú. Ráadásul értelmetlen halál. Tény, hogy az elmúlást el kell fogadni, de hogy egy pár éves élet, ami ki sem teljesedett, hogy tud elmúlni? Nagyon szomorú valóban.
2/7 anonim válasza:
A negatív eseményeket értelmetlen dolok lenne egymással "versenyeztetni", hogy melyik a legrosszabb meg annál is rosszabb, de tény, hogy egy kisgyermek elvesztése a legeslegrosszabb és legmegrázóbb dolgok közé tartozik. Úgy mondják, hogy a legrosszabb, ami történhet valakivel, ha a gyerekét temeti.
3/7 anonim válasza:
Ez nem igazságtalan hanem aránytalanul kevés a többi élethosszokhoz , Ez efyeni viszonyítgatás innen véleményezve mezei lakosként . Az is aránytalanság hogy valahol szinte semmi élethezvaló nincs állandó nélkülözés zajlik zavargások káosz . Az méginkabb hogy azok a területek vannak nyomorban amik teli termesekkel asvanykincsekkel stb és azok gazdagodnak akik kifosszák túladóztatjak ezeket .
4/7 anonim válasza:
Az én szememben nem. Az a legrosszabb, ha valaki egy ártalmas környezetben szenvedi végig az életét, pl mostanság sokat gondolok az afgán nőkre.
Egyébként meg így általánosan tényleg nem lehet ilyet mondani, hogy "legszomorúbb", téged inkább ez ráz meg jobban. Más problémák a világban pedig nem kevesebbek ennél.
5/7 A kérdező kommentje:
De én még sírók is. 😭
2023. szept. 10. 15:29
6/7 anonim válasza:
Igen ez engem is elszomorít ha ilyet hallok. Főleg hogy a szűkebb környezetem is tele van olyan személyekkel akikbe még a levegő is kár.
7/7 anonim válasza:
Nem vagyok ösztönlény szóval bennem nem lángol az "A GYEREK A VILÁGON MINDENNÉL TÖBBET ÉR!!!444!!!" ösztön csak azért mert szaporodás szempontjából előnyös ha a gyerekeket szemellenzősen priorizáljuk, szóval kifejlődött bennünk hogy ők mindennél többet érnek. Attól még hogy Jancsika 2000-ben születik Pirike meg 2020-ban, Pirike élete semennyivel nem ér többet, és nem szomorúbb ha őt vasalja ki a kocsi. Ráadásul tekintve hogy manapság milyen élettertamok vannak (bár nem Magyarországon), ilyen 100+ év, az is bőven élhetett volna még és sirathatnánk aki 30-50 évesen hal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!