Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az életben minden megküzdési...

Az életben minden megküzdési stratégia?

Figyelt kérdés
"Óh folyton az edzőteremben vagy biztos kompenzálni akarsz, megküzdési stratégia!" Ugyanez a dohányzásra meg a hosszas gép előtt ülésnél, meg kb bárminél. A világon minden valami megküzdési stratégia? Amúgy jah mostanság az kb az az életem értelme hogy edzek és a testépítéssel foglalkozom, de legalább valami hasznos dologba rakom a negatív energiákat, jobb mintha alkoholizálnék.
2023. szept. 10. 09:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát, én pl nem tartom hasznosnak, inkább egy hobbi. A 21. században nem a fizikai erődtől leszel sikeres, és hasznosabb lett volna ha valami olyan téren építed magad, ami előrébb visz, de te ezt csináltad, mert szereted csinálni, helyrerak lelkileg, és kész. Senkinek semmi köze ahhoz hogy mit csinálsz a szabadidődben, egészséges keretek között.

Nem, az életben nem minden coping strategy, ezt arra mondják, amit az élet elől menekülésre használnak.

2023. szept. 10. 10:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Talán az ezdés mellet nem lehet mentálisan fejlődni?.. Neked kéne úgy látom. Egyébként a külső mindenben jobban számít mint a belső mert az alapján ítélnek meg, ezért is fontos a looksmaxxing.
2023. szept. 10. 10:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha te erre áldozod az időd, akkor azt jelenti, hogy nem másra, ami lehet előrébb vinne.

Beszélgetünk, nem kell inzultálni, ne legyél hülye izomagy.

A külső szinte semmiben nem számít, normális keretek között, hacsak nem vagy valami body builder versenyző, vagy más módon kötődik a gazdasági teljesítményedhez. A lányok többségének csöppet sem számít, (akinek igen, azokról pedig hát... ne beszéljünk, mint minőségi partner) és százszor fontosabb egy szofitsztikált, érdekes, árnyalt belső. Utóbbit nem súlyokat emelgetve fogod elérni.

Én életemben nem gyúrtam, helyette mondjuk inkább lóháton kelek át sivatagokon, vagy cápákkal búvárkodok, és hidd el, nincs hiányom lányokból.

2023. szept. 10. 10:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Ok, akkor pattanj lóhátra és ballagj tovább.
2023. szept. 10. 10:35
 5/14 anonim ***** válasza:

Látom megy az érvelés, és a más perspektívák elfogadása, miután nyilvánosan feltettél egy kérdést... :D

Na látod, erről beszélek. Te gyúrsz, és képtelen vagy egy koherens gondolat megfogalmazására. Ahelyett, hogy elfogadnád a valóságot, és egy fejlődési lehetőségként gondolnál a hibáidra, palléroznád az elméd, inkább a további szabadidőd is súlyok emelgetésére áldozod, ami sehová nem visz igazából. Ezért hívják mások megküzdési stratégiának. Értelme nincs, de amíg ezt csinálod, addig a valósággal nem kell megküzdened.

Örülök, hogy segíthettem!

2023. szept. 10. 10:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Látom nincs sok tapasztalatod az ismerkedésben és akkor is pötyögsz ha valaki nem kíváncsi rád.
2023. szept. 10. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, nem akarok ismerkedni veled.

van elég lány az életemben, írtam már. Remélem neked is lesz! Sok sikert :)

2023. szept. 10. 10:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Kérdező nem lehet hogy esetleg a hozzáállásod miatt mondja neked ezt valaki?

Én is edzek és nekem senki soha nem mondta hogy kompenzálni szeretnék.

Eddig kb csak dícséreteket kaptam, hogy kitartó vagyok vagyhogy jó látni hogy figyelek az egészségemre.

2023. szept. 10. 12:55
 9/14 A kérdező kommentje:
Azért edzek mert súlyzós edzések után nagy tehertől szabadulok meg.
2023. szept. 10. 13:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Magyarul kicsit idegbeteg vagy. Mondjuk ez a megnyilvánulásaidon is látszik.
2023. szept. 10. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!