Lehetséges hogy egy tőlem magasabb, szép csajnak bejőjjek ?
Figyelt kérdés
Egy haverom által ismertem meg pár csajt. És mikor odamentem köszönni nekik, ismerkedni azt vettem észre hogy az alacsonyabb csaj aki még csúnyább is tök flegma volt velem viszont a magasabb, szép barátnője kedves meg mindig nagyon mosolyog rám. Szerintetek lehet esélyem, vagy csak szimplán kedves lehet ? Hogy lehet megkülönböztetni ezt ? Én nem vagyok egy hú de jó pasi meg alacsonyabb is vagyok tőle.2023. szept. 9. 12:41
1/5 anonim válasza:
Lehetséges. Ahogy az is, h csak szimplán kedves...
Amúgy elárulom, h én mindig azokhoz tudtam kedvesebb lenni, akik nem igazán jöttek be.🤷🏼♀️
2/5 anonim válasza:
Létezhetnek csodák, de elég kevés az esélye.
É mindenkire kedvesen mosolygok, meg ismerkedem, a 90% mégse jön be.
3/5 anonim válasza:
Magasabb nálad? Akkor szerencséd van ha mosolyog..
4/5 anonim válasza:
Éppen ma botlottam egy fiatal párba a zebránál. A lány önfeledten borult rá a nála fejjel alacsonyabb fiúra, és átölelve csókolóztak.
5/5 anonim válasza:
Nekem tetszett már nálam alacsonyabb pasi, de sajnos nálam kizáró ok. Amúgy is zavar a magasságom és zavarna, ha alacsonyabb lenne nálam a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!