Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A németeknek mi a véleménye a...

A németeknek mi a véleménye a magyarokról?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 12:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
43%
Az #5 válaszolón jót nevettem. Ötöske! Nem az volt a kérdés, hogy a külföldre került, de rendszeresen hazaugató magyaroknak mi a dörgedelmes véleménye az itthoni magyarokról. Olyan nincs, hogy egy német ilyen részletesen tudjon ilyeneket, és ezt nyíltan ki is mondja. Mint ahogy már előttem egy másik válaszoló szintén észrevette. Szóval ez nem jött be.
2023. szept. 9. 14:05
 12/15 Senior Séf ***** válasza:
79%
Annyi biztos, hogy az utóbbi 15 évben klasszisokkal romlott a megítélésünk. Eleinte ugyanis azok mentek, akik dolgozni akartak. Most meg azok, akik (kevés munkával) sok pénzt akarnak keresni.
2023. szept. 9. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

8:

Mindig vicces, mikor Magyarországról, az eu egyik legszegényebb országából tesznek megjegyzéseket sokkal értelmesebb, jobb körülmények között élő népekre.

Lehet, hogy náluk is vannak gondok, de az átlag magyarnál butább, beképzeltebb emberrel még életemben nem találkoztam.

2023. szept. 12. 08:32
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Ja, az meg, hogy összefogásra képtelenek, nem a magyarokról akartad írni?
2023. szept. 12. 08:33
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
7-es: Nem tudom, miből gondolod, hogy "bármelyik" németnek ne lennének személyes tapasztalatai a magyarokról. Sok németnek van pl. magyar párja, én több olyan embert is ismertem, akiknek egyik szülője német, a másik magyar volt. Másrészt sok német dolgozik együtt magyarokkal, vagy magyar alkalmazottai vannak. Ez azért elég személyes kontaktus.
2023. okt. 10. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!