Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy bírnátok ki 60 ezer...

Hogy bírnátok ki 60 ezer forintal hó végéig?

Figyelt kérdés

Jövő hó ötödikén kaptok fizetést.

Minden elrendezve.

Minden kifizetve.

Mai napot ne számold bele.

Ma minden megvolt.

Reggeli,ebéd,vacsora.

Hűtőben 1-2 napra bőven elegendő kaja van,és kezdődik a buli.

2023. szept. 7. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyit és mit eszel, milyen igényeid vannak. Mi négyen vagyunk,kb 250 ezer megy el kajára egy hónapban, szóval ha egyedül vagy simán ki lehet jönni hatvanezerből.
2023. szept. 7. 19:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Bőven ki lehet bírni, csinálj olyan kajákat amik akár több naposak és el van kevés összegből is.. pl paprikás krumpli.. 1 kg krumpli, kevés pari, kevés paprika és 1-2 db virsli, kicsi kolbász. Aztán kb 1500 Ft és elég 3 napra. De szerintem ez nem olyan összeg egy személyre kajára amin aggódni kellene, hogy húzod ki.

Én például 17 ezret költöttem utóbbi 7 napba étkezésre de olyanokat ettem, mint a csirkemell, brokkoli, karaj, szűzérme, gnocci, cékla stb :D Szóval érted.. nem feltétlenül olcsó kajákat. Most ha felszorzod 4 -el, még akkor is majdenem elég lesz.

2023. szept. 7. 19:29
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Ez így sima, még be is rúgok hétvégén.
2023. szept. 7. 19:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is kb ennyit költök kajára egy hónapban, pedig még csipszet, sört is veszek. Simán megoldható.
2023. szept. 8. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!