Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utálják ennyire Kiszel...

Miért utálják ennyire Kiszel Tündét?

Figyelt kérdés

Néha felbukkan róla valami hír a Facebookon, és a kommentekben mindenki csak szidja. Hogy néz ki, hányadék, így meg úgy dögöljön meg stb

Miért gyűlölik ennyire?

A korához képest szerintem jól tartja magát, szereti a szép ruhákat és sminkeli is magát.

Otthonkában kéne járnia ősz hajjal vagy mi?

Miért bűn az, ha valaki 50 felett is próbál szép maradni?

2023. szept. 6. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem az a bűn hogy ad magára. Nézz utána és megtudod miért is utálja mindenki.
2023. szept. 6. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor miért a külsejét szidják elsősorban?
2023. szept. 6. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Mert a kiló vakolat nem szépíti, inkább az ellenkezője.
2023. szept. 6. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Mert ocsmány, de nem hiszi el.
2023. szept. 6. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

#1 Mondjuk nekünk tudatlanoknak kifejthetnéd miért kell őt utálni, mert én sem tudom.

Szerintem eleve az emberek élvezik, ha gyűlölködhetnek, köpködhetnek, okoskodhatnak. Nyilván ehhez a Kiszel Tünde félék adnak egy felületet.

De összességében sosem tudtam miért is kell őt utálni. Gyerekként 90%-ban csak arról szólt a gyűlölet, hogy "hogy néz már ki" és minden poén arról szólt, hogy milyen szemöldöke van. Plusz már a celeb hype előtt felkapott volt.

De hogy így igazából ennyi, kicsit ilyen "proli gyűlölet" mint hogy röhögünk a Polgárjenőn meg Szalacsin.

2023. szept. 6. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
22%
Oké, egy tehetségtelen celeb, nulla aggyal, de azért még így, 63 évesen is megdöngetném az ágyban! :)
2023. szept. 6. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem tűnt volna fel, mindenkin csamcsognak az emberek. A face komment szekció az internet egyik pöce gödre.
2023. szept. 6. 23:46
 8/8 anonim ***** válasza:
25%

#7:

Ha neked ennyire alul van az igényszinted, akkor meg is érdemled. 😂

2023. szept. 7. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!