Benedek5 kérdése:
Aki a suliban nagyon menő volt az utána felnőttként meg nagyon lúzer lesz? Míg Aki a suliban nagyon lúzer volt az utána felnőttként meg nagyon menő lesz?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 20:39
11/19 anonim válasza:
Engem pl. sokat zaklatott és vert meg az iskolában a többi srác az, mert vézna voltam és ügyetlen a fociban és a többi sportokban és folyton csak olvastam, meg sokat stréberkedtem, okoskodtam az órákon (főleg matekon és a természettudományos tárgyakon)..
(Talán van, aki tudja milyen az, amikor a 2 legjobb focista srác választja ki a csapattagokat tesiórán a focihoz, és van egy srác, aki mindig utoljára marad, mert ő a legbénább, - na ez voltam én - még a dagi srácot is előbb választották.)
Most jól menő informatikai cégem van Ausztriában és szép családom, az iskola már csak régi rossz emlék.
12/19 Metionin válasza:
Attól függ, mi miatt voltak a menők menők. Nálunk a menő azt jelentette, hogy nem tanul, lányoknál hogy bulizik, engedi fogdosni magát a fiúknak, pénzesebb. Mivel ők a nagy menőségben szarabbul tanultak, nem vették fel őket jó középsuliba és szinte egyik ilyen osztálytársam sem tanult tovább. Helyette ott maradtak helyben, ahol van 2 db gyár meg közmunka, lett pár gyerekük, behíztak és annyi. Egy beszűkült környezetben, szar anyagi körülmények között, szar lehetőségekkel élnek. Amelyik pénzesebb volt, az betolta a szülő valami közepes munkahelyre. A kitaszítottak között változatosabb a dolog, én elköltöztem, tanultam, jól nézek ki, van viszont, aki szintén helyben maradt és közmunkán teng-leng.
13/19 anonim válasza:
Hát felnőttként is játszhatja az agyát... más meg jót röhög rajta, hogy hiszi még magát valakinek a vén fater..
14/19 anonim válasza:
És a legnagyobb bunkókból lesznek a még bunkóbb politikuszok.
15/19 anonim válasza:
8-as története nem mesekonyv. Ilyen embert én is ismerek és csak jókat tudok róla mondani.
16/19 anonim válasza:
Ő biztos németországban szereli össze a biciklit.
17/19 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam a gimiben, ő volt A NAGY. Pénze mint a pelyva, 17 évesen vadiúj Merci stb. Fent hordta az orrát, körbevették a csicskái. Én nem is szzámitottam, az osztály legcsúnyább lánya volt mellettem. Mi lett a vége? Már volt lakása, volt több barátnője, ivott és bulizott, aztán 27 évesen egy gyorsulási verseny vetett véget ennek. Azóta is tolókocsiban él. A többiek megnősültek, gyerekeik vannak, itthon vagy külföldön dolgoznak.
18/19 anonim válasza:
Az a fős.eggfej csak azt kapta amit megérdemelt.
19/19 anonim válasza:
De hány ilyen van, a sok kis nyomi meg azt hiszi, ezekből lesznek a vezérek, pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!