Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném ezt le? len...

Hogyan győzhetném ezt le? lent kifejtem.

Figyelt kérdés

Szóval nem tudom valami mentális ok e, de nem szeretem a páratlan napú dátum napokat.

Tudnátok tippet adni hogy miért jók?

őszintén már bármi tippet elfogadok, hogy megszabaduljak ezektől a páros, páratlan napi mániámtól.

#Napok, segítség.
2023. szept. 4. 13:13
 1/6 Metionin ***** válasza:
100%
Keress rá, milyen jó dolgok történtek ilyen napokon vagy szervezz rájuk olyan programokat, amiket nagyon szeretsz. Akkor hátha lesz jó emléked róluk.
2023. szept. 4. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

A múltban történt valami tragikus esemény esetleg egy páratlan napon, ami miatt az összes páratlan napot elkönyvelted rossznak?

Elmondom a saját példámat. Anyukám egy csütörtöki napon halt meg. Onnantól kezdve el kezdtem utálni a csütörtököket, hogy az milyen rossz, pedig ekkor már tisztában voltam a vonzás törvényével. "Furcsa" mód, minden egyes rossz dolog csak csütörtökön jött. Aztán a gondolataimat átvariáltam, hisz a csütörtök is egy nap és onnantól kezdve az is teljesen beolvadt a többi nap közé. Minden fejben dől el.

2023. szept. 4. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jobbak, de nem is rosszabbak, mint a páros napok.
2023. szept. 4. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Arra semmilyen erv nincs, hogy miert jok, csak arra, hogy teljesen mindegy, eppen melyik van.
2023. szept. 4. 15:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. :)

Szóval a lényeg, hogy ne törődjek vele, mert az 5.-e, is csak egy sima nap mint a 6.-a? :)

2023. szept. 4. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Pontosan így van.

Minden számhoz lehet gondolatban valami jó dolgot társítani. Pl. szept. 5. van ma, az 5-ös a legjobb jegy az iskolában, így nem lehet rossz.

A 7-es meg a tökéletesség száma a Biblia szerint, a 3-as pedig a Szentháromságé (nem tudom, hívő vagy-e, ha igen, akkor ez segít).

2023. szept. 5. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!