Hogyan győzhetném ezt le? lent kifejtem.
Szóval nem tudom valami mentális ok e, de nem szeretem a páratlan napú dátum napokat.
Tudnátok tippet adni hogy miért jók?
őszintén már bármi tippet elfogadok, hogy megszabaduljak ezektől a páros, páratlan napi mániámtól.
A múltban történt valami tragikus esemény esetleg egy páratlan napon, ami miatt az összes páratlan napot elkönyvelted rossznak?
Elmondom a saját példámat. Anyukám egy csütörtöki napon halt meg. Onnantól kezdve el kezdtem utálni a csütörtököket, hogy az milyen rossz, pedig ekkor már tisztában voltam a vonzás törvényével. "Furcsa" mód, minden egyes rossz dolog csak csütörtökön jött. Aztán a gondolataimat átvariáltam, hisz a csütörtök is egy nap és onnantól kezdve az is teljesen beolvadt a többi nap közé. Minden fejben dől el.
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Szóval a lényeg, hogy ne törődjek vele, mert az 5.-e, is csak egy sima nap mint a 6.-a? :)
Pontosan így van.
Minden számhoz lehet gondolatban valami jó dolgot társítani. Pl. szept. 5. van ma, az 5-ös a legjobb jegy az iskolában, így nem lehet rossz.
A 7-es meg a tökéletesség száma a Biblia szerint, a 3-as pedig a Szentháromságé (nem tudom, hívő vagy-e, ha igen, akkor ez segít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!