A hirtelen haragra van valamilyen gyógynövény, gyógyszer, praktika?
Rettentően hirtelen haragú, lobbanékony vagyok, és mivel ez egy erős igazságérzettel társul, a munkahelyemen gyorsan fel szoktam csattanni. Nagyon zavar, hogy nem tudom elfolytani a haragomat amikor valamilyen igazságtalanság történik és szeretném ha normális hangnemben tudnám elmondani amit akarok, nem rögtön leb*szni a másikat. (hiába érdemli meg..)
Az hogy kontrolláljam magam nem megy, próbáltam, de már felcsattanok mire eszembe jut, hogy ja én megfogadtam, hogy nem ugatom le a másikat.
Nem megy a 10-ig számolás hiszen hamarabb kinyitom a számat minthogy eszembe jutna elszámolni 10-ig. (alapból amúgy csendes vagyok, kb csak akkor beszélek ha igazságtalanság ér, de akkor hirtelen csattanok fel)
A leszarom tabletta jó dolog, de sajnos ha nincs benne valami extra, nem fog segíteni :D
Az orbáncfű tea is jó.
Az erős igazságérzet akkor jó, ha másokat is megvédesz vele, nem csak magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!