Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, amikor a...

Mit gondoltok arról, amikor a kisállatnak csinálnak fb profilt?

Figyelt kérdés
És nemcsak hogy csinált neki külön facebookot de beállította magának hogy ő a gyereke..
2023. aug. 31. 21:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Talán a világ egyik legártalmatlanabb hobbija közösségi média profilt csinálni az állatodnak, szóval jóhogy ekkora ellenérzést vált ki az emberekből...
2023. aug. 31. 22:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva, van egy előnye: aki azt a profilt jelöli be ismerősnek, csak és kizárólag az fog a kutyás dolgokról értesülni az aktuális helyzetjelentésekről.

Amikor az embert bejelölik Facebookon, akkor az emberre kíváncsiak és ezek közül az ismerősk közül nem mindenki nagy kutyás vagy nem mindenkit érdekel a kutya mindennapja, mást meg igen.

Így megakadályozható, hogy az első tábrból muszájból szembetalálkozzanak az emebrek a kutyás dolgokkal.

A másik dolog, hogy, ha Fb oldalt csinálna az illető, az könnyebben elterjed. Lehet az ember a közeli baráti táborána, akik kutyások, csinálja a profilt és nekik teszi közzé a posztokat, nem szeretné, hogy vadidegenek kövessék. Ráadásul a kutyákkal való törődésről alkotott vélemény is megosztó. Nem hinném, hogy minden ember szeretné, hogy a blogként kialakított oldalán a posztok alatt jönne a sok okoskodó, hogy miért így néz a kutya, biztos fapapuccsal veri a gazdi, meg különben is, mirt nem azt eszi meg miért áll égnek 2 szőrszála, ez bizony állatkínzás és külnben is, miért tart a kanapén a gazdi mobiltöltőt, ha a kutya felmehet a kanapéra, tán csak nem így akarja titkon megölni a szegény kutyát...

2023. aug. 31. 23:10
 13/19 Darius- ***** válasza:
0%
Én nem támogatom. Mi az, hogy a gyereke ? Legalább írná oda, hogy örökbefogadott, úgy még valamennyire értelmessé válna a dolog.
2023. szept. 1. 00:02
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Éppen leszarom. Vannak akik ebben a pillanatban is éppen részegen hugyozzák/hányják le valaki virágait, állatokat és gyerekeket kínoznak, kilószám borítják a természetbe a szemetet, megerőszakolnak valakit, verik a párjukat/gyereküket, éhen halnak, halálra fagynak, eladják az 5 éves lányukat egy pedofilnak hogy ne haljanak éhen a maradék 10 gyerekkel... Szerintem a jelen helyzetben az a legeslegkisebb problémánk hogy valaki azt hiszi, Csöpike a gyereke és Facebookra képeket töltöget fel róla.
2023. szept. 1. 01:40
 15/19 anonim ***** válasza:
85%
14, én most nagyon sajnálom, hogy csak egyszer adhattam neked zöld pipát!
2023. szept. 1. 01:42
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Ő például kutyás terméket is reklámoz: [link]
2023. szept. 1. 06:47
 17/19 anonim ***** válasza:
73%

Az ő gazdija szokott úgy hivatkozni magára a kutyája "szavaival", hogy "anyám", de olyan jó stílusban fogalmaz, hogy egyáltalán nem az jön le belőle, hogy beteges lenne, inkább humoros.

[link]

2023. szept. 1. 06:50
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha üzleti céllal, akkor gondolom van terve, hogyan profitál belőle.

Ha valóban gyerekként tekint rá, akkor beteg (Normális ember nem tekint gyerekpótlékként az állatra)

2023. szept. 1. 09:17
 19/19 anonim ***** válasza:
38%
Semmi extra, 12 évesen én is csináltam myvip fiókot a kutyámnak.
2023. szept. 1. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!