Miért várom a sulit? Nagyon várom de nem tudom miért. Ti is így vagytok? Kort is írtok?
Figyelt kérdés
2023. aug. 29. 21:20
1/7 Rácz-Szabó Réka válasza:
Szia barátom! Réka vagyok. Nem tudom, hogy TE hány éves vagy és, hogy milyen a háttered...de valószínűleg a barátok miatt. Legalább is magamból kiindulva egy ÁTLAGOS fiatalnak ez a legszebb az iskolában. A barátok nem de? Én kifejezetten gyűlölöm az iskolát, ahogy a tanárokat is...de a társaság miatt remek oda bejárni. Amennyiben nyáron nem sokat találkozgattál velük biztosan hiányolod már őket. Vagy ha szeretsz bizonyos tantárgyakat, az is megmagyarázza az érdeklődésed a suli kezdés felé. Remélem segítettem :)
2/7 anonim válasza:
Én is mindig vártam az iskolát régen. Szerettem bejárni, jó volt az osztályközösség, a tanárok. Sokkal jobb volt suliba járni mint dolgozni, utálom az egészet. :(
3/7 anonim válasza:
Anno amikor középiskolás voltam, én is picit vártam a sulit. Persze a koránkeléseket nem, a feleléseket, dolgozatokat szintén nem, de vártam, hogy megint lehessen hülyéskedni órákon, a suli előtti bandázást a haverokkal(bejárósok voltunk és mindenkinek kb 50 perccel előbb ért be a busza), meg azt, hogy azért suli időben zajlott az élet, ment a beszélgetés ki kinek tetszik, holnap miből felelünk, te sem tanultál, én sem, most mi lesz holnap, osztálybalhék, stb, most is ahogy írom a választ egy kellemes nosztalgikus érzés fog el.
4/7 anonim válasza:
Nem kifejezetten szerettem suliba járni gyerekként, mert én voltam az egyik kiközösített mindenhol. 1 fokkal legalább jobban érzem magam az egyetemen, hogy ez nincs meg már, csak a lelkemben az előzmények, de azok örökre.
5/7 anonim válasza:
Sose hallottam olyanról, hogy bárki várná. Eddig a pillanatig azt hittem ez lehetetlen.
6/7 anonim válasza:
Én mindig vártam. A jó közösség miatt főleg. Igen, nyáron is lehet találkozni a barátokkal, de akikkel nem vagyunk annyira közeli barátok, azokat is kedveltem.
Aztán egyetemen vártam az új izgalmas órákat, koliba visszaköltözést.
Most kezdek külföldön msc-t, rendkívül izgalmas minden, nagyon várom.
22 éves vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Olyan jó ezeket olvasni hogy nem vagyok egyedül. Igen szerintem is a barátok meg a hülyéskedés.
2023. aug. 30. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!