Mi volt a legrosszabb dolog, ami ezen a nyáron történt veled?
Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 15:26
11/16 anonim válasza:
A legjobb, hogy várjuk a 2.picurt.
A legrosszabb, hogy sokszor éreztem magam magányosnak és elveszettnek, mintha senkit nem erdekelnék.
12/16 anonim válasza:
Betörtek hozzánk, és egytől egyig mindent elvittek. Az összes gyűjteményemet, készpénzt, ékszereket, minden konyhai dolgaimat, ruháimat, stb. Mindent. Megtettem a feljelentést, erre akik betörtek megfenyegettek engem, hogy meg fognak ölni. Erre tettem még egy feljelentést, aztán már a házam előtt álltak 70-80-an, hogy megölnek. Most ott a házam üresen, bemenni nem tudok, a rendőrség meg kb szarik az egészre. Nem mindennapi eset, de szerintem lehet tippelni melyik megye, aki pedig környékbeli az 100%, hogy hallott az esetről, mert most ez errefelé nagy téma.
13/16 anonim válasza:
Legrosszabb: Apukám súlyos betegséggel kórházba került.
Legjobb: Meggyógyult. :)
14/16 Szolovjov válasza:
A legrosszabb hogy megvakult a macskám. A jó dolgokat nem tudom rangsorolni, egyformán kedvesek.
15/16 anonim válasza:
Legrosszabb: mocsok meleg.
Legjobb: csomó levelibéka van a málnásban, úgy imádom őket! 🐸
16/16 anonim válasza:
A legrosszabb: végig veszekedtük a szüleimmel a nyarat-
A legjobb: 1 hetes nyaralás a Balatonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!