Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legrosszabb dolog,...

Mi volt a legrosszabb dolog, ami ezen a nyáron történt veled?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 15:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

A legjobb, hogy várjuk a 2.picurt.

A legrosszabb, hogy sokszor éreztem magam magányosnak és elveszettnek, mintha senkit nem erdekelnék.

2023. aug. 26. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
Betörtek hozzánk, és egytől egyig mindent elvittek. Az összes gyűjteményemet, készpénzt, ékszereket, minden konyhai dolgaimat, ruháimat, stb. Mindent. Megtettem a feljelentést, erre akik betörtek megfenyegettek engem, hogy meg fognak ölni. Erre tettem még egy feljelentést, aztán már a házam előtt álltak 70-80-an, hogy megölnek. Most ott a házam üresen, bemenni nem tudok, a rendőrség meg kb szarik az egészre. Nem mindennapi eset, de szerintem lehet tippelni melyik megye, aki pedig környékbeli az 100%, hogy hallott az esetről, mert most ez errefelé nagy téma.
2023. aug. 27. 06:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabb: Apukám súlyos betegséggel kórházba került.

Legjobb: Meggyógyult. :)

2023. aug. 27. 21:32
 14/16 Szolovjov ***** válasza:
A legrosszabb hogy megvakult a macskám. A jó dolgokat nem tudom rangsorolni, egyformán kedvesek.
2023. aug. 27. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Legrosszabb: mocsok meleg.

Legjobb: csomó levelibéka van a málnásban, úgy imádom őket! 🐸

2023. aug. 28. 01:01
 16/16 anonim ***** válasza:

A legrosszabb: végig veszekedtük a szüleimmel a nyarat-

A legjobb: 1 hetes nyaralás a Balatonon.

2023. szept. 4. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!