Megéri levelezőre jelentkezni?
Figyelt kérdés
Jövőre szeretném kipróbálni az egyetemet, járműmérnökin. 4 évvel az érettségi után mennék, ha felvennének persze. De a napokban nézegettem az albérlet árakat, s valami horror, kollégiumba meg szinte lehetetlen bekerülni. Így fontolóra vettem, hogy inkább levelezőre mennék, a jelenlegi munkám mellett. Sokan mondták, hogy akkor kimaradok az egyetemi életből. Mondjuk bulizós se vagyok, s leinkább a tanulás miatt mennék egyetemre.2023. aug. 25. 23:11
1/2 anonim válasza:
Nem kell masokra hallgatni.
Nagyon sokat kell tanulni.
Ha ugy erzed neked valo a szakma, akkor megeri
2/2 anonim válasza:
Megéri, ha érdekel a szak. Én is arra járok munka mellett és elég nehéz, sokat kell készülni, szinte minden hétvégén óráim szoktak lenni. Nekem pl nem hiányoznak az iskolai bulik, mivel elmegyek inkább pl koncertekre, színházba, ami engem érdekel, szóval a bulizás sem marad ki az életemből. Az ilyen gólyabál jellegű hülyeségek meg főleg nem hiányoznak. Elhiszem, hogy jó buli egyeseknek, én akkor sem mennék, ha lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!