Csináltatok már hasonlót? Van értelme?
Működhet a dolog. De nem hiszem, hogy te olyan beállítottságú vagy.
Amit javasolni tudnék azért, a későbbiekre már csak: ha labdáznak, röpiznek, akármi, oda lehet a legegyszerűbben becsatlakozni. Faterom ilyen extro típus, ő simán... meghall valami témát, amibe bele tud okoskodni, aztán pár perc múlva már legjobb haverok wtf!??
Ne izgasd magad túlságosan ezen a dolgon, idővel és sok ilyen közösségi helyre járva bele fogsz lendülni a dolgokba hamar.
Én mindig tőlem néhány évvel idősebb haverokkal együtt mentem strandolni, és gyorsan ellestem tőlük néhány csajozási trükköt, aztán már saját magam is kialakítottam a stílusomat.
Egyébként "bandázva" mindig jobban telt az idő még akkor is, ha éppen nem akadt horogra senkinek senki sem...😁
Ugyanígy ismerkedek itthon, meg külföldön is évek óta.
Csak akkor csináld, ha úgy érzed, van annyi emberismereted, hogy nem fogsz megtalálni valakit, aki direkt azért megy oda egyedül, mert egyedül akar lenni.
Remélem, jól sikerül majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!