Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valami történhetett az idővel,...

Valami történhetett az idővel, hogy ennyire gyorsan elment? Mert én a szó szoros értelmében nem érzem magam 30-nak, hanem 18-20-nak.

Figyelt kérdés

2023. aug. 21. 04:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#8 kerekítettem
2023. aug. 21. 08:47
 12/20 anonim ***** válasza:

"Nyugi kérdező, ez így is fog maradni. 40+ vagyok, belül még tizenéves :D"

Detto.

Gondolom ez valami generációs vonás lehet.

2023. aug. 21. 08:49
 13/20 anonim ***** válasza:
#9 már bocs de manapság a legtöbb nő 30 felett szül, sőt többet ismerek, aki 40 felett és mindnek egészséges gyereke van. Ez egy tévhit, hogy 20 évesen lehet csak egészséges gyereket szülni, ha már itt tartunk az én környezetemben az összes beteg gyerek (Down-szindrómások főleg) fiatal szülőkhöz születtek. Ennyit erről.
2023. aug. 21. 08:56
 14/20 anonim ***** válasza:
28 évesen közel vagy a középkorhoz mert a férfi átlagéletkor 60-65 év. Az a 22 éves meg épphogy kezd nő lenni. Szóval öreg vagy hozzá.
2023. aug. 21. 09:08
 15/20 anonim ***** válasza:

ma 08:56

Nem kizárólagosságot írtam, hanem kockázatot. Ez tény függetlenül a nagyon szűk mintájú, személyes tapasztalataidtól.

De nem is ez volt a lényeg, hanem hogy a társadalom nagyon elvált a valóságtól. Ahogy mondani szokták, 30 az új 20, 40 az új 30... stb., de ettől még 30 és 40 vagy, a tested öregszik, az idő telik, a valóságot nem érdeklik a társadalmi konstrukcióink.

2023. aug. 21. 09:20
 16/20 anonim ***** válasza:
A valóság az, hogy 40 évesen is lehet szülni, a TE valóságod szerint meg egy 40 éves már matuzsálem. Már bocs, de nem a valósággal van a baj, hanem a te fejeddel🤣
2023. aug. 21. 09:39
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 09:39

Ez a pontom azt hiszem, már csak azért is kötekedsz, pedig kétszer is leírtam, hogy nem kizárólagosságról, hanem ideális életkorról van szó.

2023. aug. 21. 10:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy 18 éves kor az ideális a gyerekszülésre, ha ugyanúgy lehet akkor is beteg gyereked, meg ugyanúgy bele is halhatsz a szülésbe. Ettől még manapság az emberek már megfontoltabbak ilyen téren, először anyagi biztonságot teremtenek és élvezik a szabad életet, aztán jöhet a gyerek. 35 évesen is ugyanúgy tudok majd egészséges gyereket szülni, mint fiatalabban, akkor hova kapkodni.
2023. aug. 21. 10:41
 19/20 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok még csak, de pár éve én is ezt érzem és nem bírom felfogni, mintha kétszer olyan gyorsan menne az idő.

Az a durva, hogy az elmúlt 1-2-3 évben legalább 5 embert tudnék most hirtelen felidézni, akik korombeliek és 18-20 évesen már eljegyezték őket. Nekem meg még kapcsolatom sem volt.:D 3 iskolatársamnak, akik 1-2 évvel idősebbek nálam, már gyerekük van és egy volt általános iskolai osztálytársam pedig most vár gyereket. (mondjuk manapság tényleg nem az az átlag, hogy 18-22 évesen szülnek a nők) Nagyon durva nekem ez.

Én is ott tartok, hogy most voltam 16 éves, élénken emlékszem rá, nem tudom, hogy lehetek már 21. Unokatestvéremnek pedig most volt a 18. szülinapja, igaz, nem sokkal vagyok nála idősebb, de ezen is hirtelen ledöbbentem, hogy hogy lehet már ő is felnőtt, illetve jövőre érettségizik, pedig most ballagott általánosból.

2023. aug. 21. 13:06
 20/20 anonim ***** válasza:

En 5 eve 22 eves vagyok, de ennel is joval fiatalabbnak erzem magam (neha amugy tenyleg el kell gondolkoznom, hogy mennyi az annyi😅)

Mindenesetre ugyanezt erzem es borzaszto. Nem reg valaki megkerdezte, hogy van e férjem, en meg kb az arcába nevettem, hogy mar hogy lenne ennyi idosen🤣 kicsit későn esett le, hogy igazabol mar boven abban a korban vagyok..

Masik pedig: anyukam meselte, hogy a szomszed kislány nagykoru lett es akkor is csak neztem, hogy az igy hogy lehet, amikor sokkal fiatalabb nálam. Rip

2023. aug. 21. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!