Ez lenne a gyakorikérdések.hu?
Néhány napja használom ezt a felületet azelőtt egyáltalán nem voltam itt fent, de ami szembeötlő, hogy nagyon lement a színvonal...
Nemcsak a kérdések, hanem sok olyan válasz van ami elég hajmeresztő..
Mikor romlott így el? Korábban azért igényesebb oldal volt, még úgyis annak látszott, hogy nem nagyon használtam.

Honnan tudod, hogy milyen volt a színvonal meg sokat esett a színvonal, ha nem voltál itt és csak éppen idenéztél? Ez elég kamunak hangzik..
Ahhoz, hogy tudd azt, hogy tényleg esett a színvonal és sokkal kevesebb az értelmes ember aki nem troll vagy incel vagy valami gyűlölködő egyén ahhoz itt kellett lenned.

Mert sokan sajnos ingyenes pszichológiai ülésként kezelik.
És ugye mikor az életünket kirakjuk a netre, hát mindenki feljogosítva érzi magát a beleugatásba. Mert mindenki mindent jobban tud.
Akkor úgy értem, mint regisztrált tag/felhasználó nem voltam itt. Érted?
Kicsit lehettem volna pontosabb. Még kölyök voltam.
Való igaz, hogy 100 %-ig nem tudom milyen volt, de ami megmaradt, hogy ennyi bunkó ember nem volt és az nekem bőven épp elég.

Egyáltalán nem használtad, és ahhoz képest is nagyon lement a színvonal, ezt meg tudtad állapítani. Sajnos veled sem emelkedett a nívó, az ilyen provokátorokból már van elég.
A többi anonim oldal sem különb ettől, ez mindegyiknek a velejárója. A különbség a moderálás szigorában van, itt már azt is elengedték a forgalom érdekében.

Nekem inkább az a meglátásom hogy összességében ment le a színvonal. Nem csak gyakorira, sőt nem is csak magyar körökre szűkülve, hanem bármilyen online közösséget nézve.
Például régen teljesen jól lehetett játékokban is társalogni és megismerni embereket, nem a non-stop kiközösítés és utálkozás, bullying ment mindenhol. Na hát ez most egészen máshogy néz ki számomra. Egy elég niche játék közösségében viszonylag ismert vagyok/voltam. Én sose voltam negatív célpont szóval nem a saját kínomból jön ez a vélemény, de ott is olyan szintű a toxikusság hogy inkább kerülöm már évek óta, vagy álnéven játszok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!