Férfiként 182 centihez 60-62 kiló egészséges?
20 éves vagyok, egész életemben vékony voltam, vagyok is. Néha aggódom normális-e ez, gimiben azonos magasságú srácok, akik kb hasonlóan néztek ki hozzám 70-75 kiló között voltak, de én mindig jóval könnyebb voltam a társaimtól. Maximum 64 voltam, amikor edzőterembe jártam, és direkt többet ettem amennyit akartam volna.
Egész életemben sportoltam, aktív vagyok és gyors az emésztésem, így vékony, de amúgy szálkás "atletikus" alkat vagyok.
Nincs bajom a külsőmmel, viszont jelenleg pl 60kg vagyok, és eléggé kevésnek tartom 182 centihez. Nem tudom normális-e, meg úgy általában ez az egész, hogy normál BMI leghatárán vagyok kb, vagy alatta is már.
Én is ilyen alkat voltam fiatalon. Rajtam kívül mindenkit zavart. Az az igazság, hogy nem te vagy vékony, hanem az emberek többsége kövér. (Már én is 😂)
Idővel hízni fogsz valószínűleg, majd a korral jönnek a kilók. Ha az étvágyad és az egészséged rendben van, ne erdekeljen.
Szerintem vitamin, tápanyaghiányban szenved a szervezetted!
Bár 20 évesen simán lehet, hogy csak alkatod, anyagcseréd(gyors).
Ezt szakember tudja neked megválaszolni!
Nem az, amíg TE jól érzed magad így és nincs tápanyaghiányod vagy esel össze az utcán.
Én is vékony vagyok, 169/50. Rajtam kívül mindenkit zavar :D, engem meg nem érdekel. Nem fogok 3x annyit enni, hogy hízzak.
Sportolok (futás, úszás), túrázok, viszonylag aktív életet élek, és a vérképem is rendben van, szóval nem érdekel más hisztije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!