Volt vkinek ilyen álma? Valami lüktetésszerűség és mintha egyre és egyre kisebb lennék, a lüktetés fülsüketítő és mintha gyorsulna, én meg már szinte atom méretűre zsugorodok, majd hirtelen egy puffanás és felkelek. Gyerekkoromban volt, az elsők.
Figyelt kérdés
Semmi más nem volt benne csak ez a zsugorodás és a lüktetés, majd hirtelen már elviselhetetlen minden, talán egy puffanás és hopp felkelek és csend van.
Magamat nem érzékelem, nem látok semmit csak mintha mondjuk egy szívben lennék benne ami dobog majd atom méretűre zsugorodik az érzékelésem, minden egyre jobban vibrál, aztán puff, felkelek.
2023. aug. 19. 13:01
1/3 anonim válasza:
Sok mindent álmodhat az ember, egészen gyerekkortól kezdve az idő haladtáig. Nekem álmomban csapták már be előttem az ajtót, majd közölték, hogy: “ilyet nem lehet csinálni.” Gondolom, hogy az mehet át egy ajtón, aki a megfelelő személy erre, más nem teheti meg ezt, kísérővel sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Ja ilyen velem is volt. Láttam egy borzasztó szörnyet és már szinte szívott be magába. Erre megfogta valaki a vállam és elhúzott. közben azt mondta, hogy "gyere el onnan"
Aztán kimentem ilyen emberek közé, mint egy kisgyerek kérdeztem, hogy de mi volt az. és annyi volt a válasz, hogy "nem számít, csak az, hogy gyere el onnan"
2023. aug. 19. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!