Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tetszik ha valakinek van...

Tetszik ha valakinek van tetoválása?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik ha egy lánynak van egy igényes, nem tömeg tetkója, ezt teljesen bevallom másnak is. Vannak olyanok is akik azt mondták nekem, hogy ez ilyen lenézni való. Nektek mi a véleményetek?

2023. aug. 16. 17:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem elvárás az ilyesmi attól függetlenül, de már volt olyan hogy tetszett egy lány tetovált karral és vállal. Arcon nem tetszene, de ez függ attól hogy milyen az összkép és mit ábrázol. Ebben teljesen egyetértek.
2023. aug. 16. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:
85%

Ha firkáltam is magamra, mindig lemostam egy idő után.

Örülök hogy végül nem csináltattam tetoválást, mindig is idegennek éreztem.

Ellenkező nemen abszolút nem tetszik, bár elismerem mint művészi tevékenységet.

2023. aug. 16. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
30%
Max. ha a nő lábfején van.
2023. aug. 16. 20:05
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az igényes, egyedi minták nagyon tetszenek, minden mennyiségben. (Metálos vagyok, ebben a szubkultúrában kicsit sem szokatlan az ilyesmi.) Az elcsépelt divattetoválásoktól viszont kifutok a világból, főleg, ha messzire lerí róluk, hogy egy, az eBayen rendelt kezdőkészlettel gányolta őket valaki két üveg sörért cserébe.
2023. aug. 16. 21:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy tetszik, mert hogy nekem is van egy pár.
2023. aug. 16. 21:40
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

Tetszik, nekem is van.

Mindig örömmel látom, hogy a férfiak jelentős része élből leír a tetoválásaim léte miatt, így nem fognak hozzám közeledni, ha elmegyek mellettük az utcán :)

2023. aug. 17. 10:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, itt 1-2 komment félrement...

15: csak azért tetszik máson, mert neked van? Kicsit mintha önigazolásnak használnád a mások tetkóját arra, hogy igen, remek utat követsz. Javaslom, ezt az érvelést gondold át!

16: mindenki a megjelenésével információt ad magáról, sok esetben úgy, hogy nem is szándékozik semmit közölni, mégis... Egy kicsit analitikusabb ember komolyan veszi. Vannak, akik erre alapozva épp pozitív, vások épp negatív képet állítanak össze magukban rólad... És azt ugye tudjuk, a külső megfog, a belső megtart, vagyis a megjelenésnek, az arról alkotott véleménynek van egyfajta "megkötő" funkciója, mindkét irányban.

2023. aug. 17. 11:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
nem
2023. aug. 17. 14:33
 19/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem mindegy, hogy ki viseli és mit. Nagyon jól mutatja, hogy milyen szellemi állapotban van, hogy mik foglalkoztatják, mennyire kreatív és persze sokszor azt is, hogy hova tartozik. Sokszor szoktam nézni az illető egész megjelenését és az arcát amikor megnéek egy tetoválást. Azt hiszem a megértéshez a teljes képet látni kell.
2023. okt. 30. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!